Η Selena Gomez και η Hailey Bieber δείπνησαν στο ίδιο εστιατόριο και το Instagram πήρε φωτιά!

Αυτή τη φορά «στόχος» των θαυμαστών της Selena έγινε η τραγουδίστρια Madison Beer.

Μπορεί η Selena Gomez και ο Justin Bieber να αποτελούν παρελθόν σαν ζευγάρι εδώ και αρκετά χρόνια, πολλοί θαυμαστές όμως της τραγουδίστριας, δεν μπορούν να το αποδεχτούν τόσο εύκολα. Αυτή τη φορά, η νεαρή τραγουδίστρια βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο το βράδυ του Σαββάτου, όπου γιόρτασε και την κυκλοφορία του νέου της album “Rare”.

Οι paparazzi, ωστόσο, εντόπισαν και άλλη μία γνωστή φυσιογνωμία ανάμεσα στους θαμώνες του εστιατορίου, σε διαφορετικό τραπέζι φυσικά. Αυτή ήταν η σύζυγος του Justin Bieber, Hailey, παρέα με την τραγουδίστρια Madison Beer.

 

Η τελευταία αποτέλεσε και «στόχο» των θαυμαστών της Selena, καθώς μόλις κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες από την βραδιά με την Hailey, ξεκίνησαν να σχολιάζουν σε διάφορες αναρτήσεις της Madison, βάζοντας το emoji με το φίδι.

Αμέσως πήρε θέση η Selena Gomez, γράφοντας πως είναι αηδιαστικό να διαβάζει όλα αυτά τα σχόλια και ότι είναι απογοητευμένη από τον τρόπο που μιλούν κάποιοι άνθρωποι. Συνέχισε λέγοντας ότι γνωρίζει την Madison από μωρό και ότι την θαυμάζει και πως ειλικρινά δεν υπάρχει κανένα θέμα ανάμεσα τους, λήγοντας εκεί το ζήτημα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *