Η Selena Gomez εξομολογήθηκε ότι ήταν θύμα συναισθηματικής κακοποίησης από τον Justin Bieber!

Παράλληλα, η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι το “Lose You To Love Me” είναι γραμμένο για τον Καναδό star.

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Selena Gomez, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο National Public Radio, όπου μίλησε για την on – off σχέση της με τον Justin Bieber καθώς και για την συναισθηματική κακοποίηση που δέχτηκε σε αυτή τη σχέση.

Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη τραγουδίστρια δήλωσε πως «βρήκα δύναμη μέσα σε αυτό. Είναι επικίνδυνο να μένεις στη λογική του θύματος. Και χωρίς να θέλω να δείξω έλλειψη σεβασμού, νιώθω ότι ήμουν θύμα κάποιου είδους κακομεταχείρισης» και συνέχισε λέγοντας ότι «Έπρεπε να βρω έναν τρόπο να το καταλάβω ως ενήλικας. Και να καταλάβω τις επιλογές μου. Δεν θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μιλώντας για αυτό, είμαι όμως πραγματικά περήφανη που μπορώ να πω ότι αισθάνομαι δυνατότερη από ποτέ…»

Όσο για τους στίχους του “Lose You To Love Me”, η Selena δήλωσε ότι είναι πολύ περήφανη και ότι πλέον έχει μια διαφορετική σημασία για αυτήν σε σύγκριση με τότε που το έγραψε. «Ένιωσα ότι δεν είχα ένα σεβαστό τέλος σε αυτή τη σχέση και το είχα αποδεχτεί, αλλά ξέρω ότι χρειαζόμουν και κάποιο τρόπο να πω μερικά πράγματα που θα ήθελα να είχα πει τότε».  #madtv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *