Τους τελευταίους µήνες οι φήµες για έντονα «σύννεφα» στη σχέση του Μιχάλη Χατζηγιάνννη και της Ζέτας Μακρυπούλια έδιναν κι έπαιρναν, µε τα σενάρια να τους θέλουν να µην είναι πια ζευγάρι.

Το ζευγάρι είχε να εµφανιστεί δηµόσια πολλούς µήνες, πυροδοτώντας έτσι τις φηµολογίες περί χωρισµού.

Η αλήθεια είναι ότι ο Μιχάλης και η Ζέτα είναι μαζί.  Την περασμένη Πέμπτη, ανήμερα των Χριστουγέννων, οι δυο τους έφτασαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και ο φακός τους απαθανάτισε την ώρα της άφιξής τους στη Θεσσαλονίκη.

ρομα.png

Αφορµή για την επίσκεψή τους στη εκεί ήταν οι εμφανίσεις του Μιχάλη στο θέατρο «Βεργίνα» του Regency CasinoThessaloniki.

ζ222.jpg

Κατά την έξοδό τους από το αεροδρόµιο «Μακεδονία» ήταν αρκετά διαχυτικοί, ενώ σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, ντυµένοι casual µε πολύ χαλαρή διάθεση, χαµογελούσαν συνέχεια κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου.

Αµέσως κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο Hyatt όπου διέµεναν και ο τραγουδιστής γύρω στις 21.00 το βράδυ κατευθύνθηκε στο θέατρο «Βεργίνα».

z111.jpg

Λίγη ώρα αργότερα, η  Ζέτα εµφανίστηκε  για να απολαύσει τον αγαπηµένο της επί σκηνής, ενώ το ζευγάρι επέστρεψε τελικά στην Αθήνα την περασµένη Κυριακή.

πηγή