Η Roisin Murphy βρίσκει ενδιαφέρουσα την Billie Eilish

Η Roisin Murphy βρίσκει ενδιαφέρουσα την Billie Eilish

To WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO? της Billie Eilish έχει συγκριθεί με το RUBY BLUE των Moloko. Η Roisin Murphy βρίσκει και αυτή έναν ιδιαίτερο δεσμό ανάμεσά τους.

Η Roisin Murphy μιλώντας για την 17χρονη ανερχόμενη star δηλώνει, πως τη βρίσκει αρκετά ενδιαφέρουσα και τη θεωρεί υψηλή τέχνη: “Προς το παρόν είναι μια καλή pop star αλλά μπορεί να μας απογοητεύσει, ποιος ξέρει;”

Μπορεί να είναι από διαφορετικές γενιές αλλά η Roisin Murphy θεωρεί, πως υπάρχουν αρκετά κοινά στοιχεία, που τους συνδέουν μουσικά, καθώς ή ίδια βρίσκει στο album της Billie στοιχεί από το δικό της (RUBY BLUE).

Καταλήγει λοιπόν, στο συμπέρασμα, πως η Billie είναι αδερφή-ψυχή της.

Για την ίδια της την πορεία, η Roisin Murphy λέει, πως δεν μπόρεσε ποτέ να ακολουθήσει τη συνταγή της κλασσικής pop star. Ένα φόρεμα, για το οποίο οι δημοσιογράφοι την είχαν χαρακτηρίσει φρικιό, το φόρεσε την επόμενη εβδομάδα η Lady Gaga και αποθεώθηκε.

Δεν ασχολείται με το “σύστημα” αλλά με τη μουσική της και έχει γαλουχηθεί σωστά από την οικογένειά της για να γίνει κάτι τέτοιο, δηλώνει κλείνοντας τη συνέντευξή της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *