Η Rihanna μιλάει για πρώτη φορά για τον Chris Brown

«θα τον νοιάζομαι έως την ημέρα που θα πεθάνω. Δεν είμαστε φίλοι, αλλά δεν είμαστε και εχθροί».


 

H διάσημη τραγουδίστρια της R&B Ριάνα εκμυστηρεύτηκε σε συνέντευξή της ότι κάποτε ένιωσε ότι ήταν αρκετά δυνατή για να δεχθεί πίσω στην ζωή της τον πρώην της σύντροφο Κρις Μπράουν, που της επιτέθηκε και την κακοποίησε το 2009, αλλά τελικά συνειδητοποίησε ότι ήταν χαζό να σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο.

«Ήμουν πολύ προστατευτική προς εκείνον. Ένιωθα ότι ο κόσμος δεν τον κατανοούσε» δήλωσε στο περιοδικό Vanity Fair όπου ποζάρει στο εξώφυλλό του για το τεύχος του Νοεμβρίου.

12

Εξηγώντας γιατί τον δέχθηκε πίσω στην ζωή της, αφού την εγκατέλειψε σε πολύ άσχημη κατάσταση αφού την ξυλοκόπησε βάναυσα, την παραμονή των βραβείων Grammy, η 27χρονη Ριάνα αποκάλυψε:

«Ενδεχομένως είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που έχουν δημιουργηθεί για να αντιμετωπίσουν… κάτι τέτοιο. Ενδεχομένως είμαι το πρόσωπο που αποτελεί τον φύλακα άγγελο εκείνου του ανθρώπου, να βρίσκομαι εκεί όταν κάποιοι δεν είναι αρκετά δυνατοί» και να μπορώ να λέω το σωστό πράγμα».

«Δεν τον μισώ» υπογράμμισε και προσέθεσε «θα τον νοιάζομαι έως την ημέρα που θα πεθάνω. Δεν είμαστε φίλοι, αλλά δεν είμαστε και εχθροί».

14

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *