Η Rihanna και ο CEO του Twitter, Jack Dorsey, δωρίζουν 4,2 εκ. δολάρια στα θύματα ενδοοικογενειακής βίας!

Η Rihanna και ο CEO του Twitter, Jack Dorsey, δωρίζουν 4,2 εκ. δολάρια στα θύματα ενδοοικογενειακής βίας!

Η καραντίνα έχει αυξήσει τα κρούσματα λόγω της υποχρεωτικής παραμονής στο σπίτι.

H Rihanna, μέσω του ιδρύματος της, Clara Lionel Foundation και σε συνεργασία με τον CEO του Twitter, Jack Dorsey, ανακοίνωσαν την Πέμπτη ότι πρόκειται να χορηγήσουν ποσό μεγαλύτερο των 4,2 εκ. δολαρίων στο ταμείο του Los Angeles για την υπεράσπιστη των θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας. Τα χρήματα αυτά θα καλύψουν τη στέγαση, τα γεύματα και την παροχή συμβούλων σε 90 θύματα την εβδομάδα, για 10 εβδομάδες.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Η superstar και ο διευθύνων σύμβουλος της δημοφιλούς πλατφόρμας, προχώρησαν σε αυτή την κίνηση ύστερα από δηλώσεις αξιωματούχων της αστυνομίας για αύξηση των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας, λόγω της κοινωνικής απομόνωσης στο σπίτι για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού. Οι αρχές του Los Angeles εκτιμούν ότι περίπου 90 άτομα την εβδομάδα, καθώς και τα παιδιά τους, έχουν απομακρυνθεί από το σπίτι τους λόγω περιστατικών βίας.

Η 32χρονη τραγουδίστρια, της οποίας το φιλανθρωπικό ίδρυμα ήδη διαθέτει εκατομμύρια για την καταπολέμηση του ιού, την περασμένη εβδομάδα δώρισε 2 εκατομμύρια δολάρια για την υποστήριξη των εργαζομένων χωρίς έγγραφα, των παιδιών των γιατρών της πρώτης γραμμής, των φυλακισμένων ηλικιωμένων και των άστεγων πληθυσμών στη Νέα Υόρκη και το Los Angeles!
Well Done RiRi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *