Η Rihanna “πέτρα του σκανδάλου” ανάμεσα σε Jay Z – Solange;

Λίγες ημέρες μετά την επίθεση της αδελφής της Beyonce, Solange, στον Jay Z, τα σενάρια για τους λόγους της επίθεσης, δίνουν και παίρνουν!

Κάποιες φήμες αναφέρουν πως αυτό που εξόργισε τη Solange ήταν η ανακοίνωση του τραγουδιστή προς αυτήν και την αδερφή της ότι σκοπεύει να πάει μόνος του στο πάρτυ της Rihanna. Άλλοι κάνουν λόγο για εκνευρισμό της για το γεγονός ότι ο Jay Z δεν την βοηθάει στην μουσική της καριέρα ενώ τέλος αυτόπτες μάρτυρες της εκδήλωσης στο Met Gala σημειώνουν πως η Solange έφερε φίλους της στο πάρτυ χρησιμοποιώντας το όνομα του Jay Z, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του και στη συνέχεια το ξέσπασμα της μεθυσμένης Solange.

Πάντως η οικογένεια Knowles κάνει ό,τι μπορεί για να ρίξει τους τόνους, με τους Jay Z και Solange να πηγαίνουν μαζί για ψώνια και τη Beyonce να ανεβάζει φωτογραφίες στο προφίλ της στο instagram αγκαλιά με τη αδελφή της. Τέλος, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου Standard στη Νέα Υόρκη ανακοίνωσαν πως εντόπισαν και απέλυσαν τον υπάλληλο που διέρρευσε το επίμαχο video, για το οποίο το ΤΜΖ του προσέφερε 250.000 δολάρια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *