Οι προβλέψεις των ζωδίων για όλο το Σαββατοκύριακο!

ΖΥΓΟΣ

Αν περιμένετε ένα σημαντικό τηλεφώνημα αυτές τις μέρες, σταματήστε να το περιμένετε. Όχι επειδή απαραίτητα «δεν θα πάρει» αλλά επειδή υπάρχει κίνδυνος να κάνετε κακό στην ψυχολογία σας αν εστιάζετε με τέτοια επιμονή σε πράγματα που έτσι κι αλλιώς δεν μπορείτε να ελέγξετε. Προετοιμαστείτε για την περίπτωση πως δεν θα έχετε νέα από το άτομο που σας ενδιαφέρει, και φτιάξτε ένα χαλαρωτικό αλλά ταυτόχρονα απολαυστικό Σαββατοκύριακο. Σας αξίζει έτσι κι αλλιώς, ασχέτως του τι πιστεύουν οι άλλοι.

Η φυσική σας κατάσταση δεν είναι και στην καλύτερή της φάση τον τελευταίο καιρό. Γιατί δεν προσπαθείτε να τη βελτιώσετε; Δεν χρειάζεται πολύς κόπος -εξάλλου δεν είναι καλό να γυμναστείτε απότομα και πολύ- αλλά μικρά βηματάκια, που θα σας κάνουν να νιώσετε δυνατοί και ορεξάτοι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιες φορές η ερωτική σας ζωή αργεί να πάρει μπρος, ακόμα κι όταν οι συνθήκες είναι ιδανικές, και χρειάζεται ένα απαλό σπρώξιμο. Επειδή όμως τώρα οι συνθήκες δεν είναι και τόσο ιδανικές, το σπρώξιμο δεν αρκεί να είναι απαλό. Βάλτε όλη σας τη δύναμη. Δεν πειράζει αν δεν τα καταφέρετε με την πρώτη. Αν δεν κάνετε κι εσείς μια κίνηση, ποτέ δεν θα μάθετε τι εκπλήξεις έχει να προσφέρει η ζωή. Αφήστε τις ντροπές και πείτε ξεκάθαρα αυτό που νιώθετε.

Είναι αλήθεια πως εδώ και καιρό έχετε αμελήσει να χαλαρώσετε πραγματικά και να ξεκουραστείτε. Ο ύπνος που σας λείπει πρέπει να αναπληρωθεί, ακόμα και με τη μορφή μεσημεριανού υπνάκου. Θα χρειαστείτε την ενέργεια, ειδικά αν ο αισθηματικός σας τομέας βελτιωθεί όπως πρέπει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και το Σάββατο θα είναι μια συνηθισμένη ημέρα, την Κυριακή είναι πολύ πιθανό να νιώσετε μια απροσδιόριστη ταραχή και μια μελαγχολία. Το αποτέλεσμα; Ίσως νιώσετε πως όλα πάνε στραβά. Αν συμβεί αυτό μην το πάρετε πολύ στα σοβαρά. Η Κυριακή είναι απλώς μία απ’ αυτές τις μέρες που θα θέλετε να γκρινιάξετε κι εσείς σαν άνθρωπος, και να βγάλετε από μέσα σας όλα αυτά που κατά καιρούς σας τρώνε. Γκρινιάξτε ελεύθερα (αλλά με μέτρο και ευγένεια) και αδειάστε από αρνητικά συναισθήματα. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα.

Την Κυριακή μια σκέψη θα σας τριβελίζει το μυαλό: Ότι κάτι έχετε ξεχάσει να κάνετε. Μπορεί να είναι η ιδέα σας, και να μην έχετε ξεχάσει τίποτα (ή τουλάχιστον κάτι εξαιρετικά σημαντικό), αλλά με την ευκαιρία δεν αποκλείεται να σας έρθουν μερικές πολύ καλές ιδέες για το άμεσο μέλλον.

 

Διάβασε τα υπόλοιπα ζωδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *