Η πρώτη συναυλία Drive–in είναι γεγονός και πραγματοποιήθηκε από τον Keith Urban!

Είναι αυτή η νέα πραγματικότητα στις συναυλίες μετά την πανδημία του κορονοϊού;

Σε μία πολύ πρωτότυπη και άκρως συμβατή με τα σημερινά δεδομένα ενέργεια, προχώρησε ο τραγουδιστής της country και σύζυγος της Nicole Kidman, Keith Urban, o οποίος πραγματοποίησε την πρώτη drive-in συναυλία στις Η.Π.Α για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας.
Η συναυλία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Stardust Drive-In του Nashville, χωρίς καμία προηγούμενη ανακοίνωση και φιλοξένησε περίπου 125 αυτοκίνητα, στα οποία επέβαιναν γιατροί, νοσηλευτές, νοσοκόμες και όσοι δουλεύουν σε νοσοκομεία και κλινικές. Ο Keith Urban τραγούδησε για περίπου μία ώρα, με το κοινό του να τον απολαμβάνει από το αυτοκίνητό του και να τον χειροκροτεί αναβοσβήνοντας τα φώτα του αμαξιού.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Ο 52χρονος καλλιτέχνης δήλωσε σχετικά με αυτή του την ενέργεια πως «Το έκανα αυτό για να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας που βρίσκονται εκεί καθημερινά για εμάς. Και τραγουδώντας σε αυτό το περιβάλλον, με τον καθένα στο αυτοκίνητό του, σε ασφαλή απόσταση από τους υπόλοιπους, ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για όλους σας να διασκεδάσετε… και είμαι μουσικός, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΞΩ».
Εσύ πιστεύεις ότι οι drive-in συναυλίες είναι η λύση στη νέα πραγματικότητα, μετά τον ιό;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *