Η Noah Cyrus μιλά για το πως ήταν να μεγαλώνει στη “σκιά” της Miley Cyrus

Ξέσπασε σε κλάματα σε πρόσφατο live στο Instagram


Όλα ξεκίνησαν με την κυκλοφορία του τραγουδιού της Noah Cyrus με τίτλο «Young & Sad» στο οποίο εκφράζει την εμπειρία της ως η μικρή αδερφή μιας διάσημης σταρ. Οι στίχοι της απόλυτα ειλικρινής επισημαίνουν τις άσχημες στιγμές που έζησε η ίδια όντας στη σκιά της Miley.

Σε πρόσφατο live στο Instagram η Noah αποφάσισε να μιλήσει μια και μοναδική φορά γι’ αυτό ξεσπώντας σε κλάματα. Η ψυχολογία της καθώς μεγάλωνε δεν ήταν σε καλή κατάσταση αφού όλοι της έλεγαν ότι δεν θα μπορέσει να ξεφύγει ποτέ από τη σκιά της Miley, με αποτέλεσμα να πιστεύει ότι κανένας δεν νοιάζεται για την ίδια ως άνθρωπο.

Αυτές οι σκέψεις είναι το χειρότερο πράγμα που της έχει συμβεί και δυσκολεύτηκε πολύ να τις ξεπεράσει. Όλη της τη ζωή άκουγε τα ίδια λόγια, ενώ τα social media έκαναν την κατάσταση ακόμα πιο άσχημη αφού τα αρνητικά σχόλια όσο και να τα απέφευγε ήταν εκεί: «πολλές φορές νιώθω ότι δεν αναπνέω σωστά» παραδέχτηκε καθώς την κατέκριναν είτε για τον τρόπο που ντύνεται, είτε για την προσωπικότητά της.

Οι στίχοι «η αδερφή μου είναι σαν ηλιαχτίδα, φέρνει φως όπου και να πηγαίνει και εγώ γεννήθηκα σε βροχερά σύννεφα, ευλογημένη μόνο από τη σκιά της» είναι μια σύνοψη όσων νιώθει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *