Η Nicki Minaj αποκάλυψε το φύλο του μωρού της!

Η ανακοίνωση έγινε μέσω δημοσίευσή της στο Instagram

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad TV (@mad_tv) στις

Αν και τόσο καιρό βάζαμε στοιχήματα για το φύλο του μωρού της Nicki Minaj, η ίδια επέλεξε να μας «βγάλει» από αυτήν την δύσκολη θέση. Η rapper δεν είχε αναφέρει το φύλο του παιδιού της με τον Kenneth Petty μέχρι σήμερα, αλλά επέλεξε να μας το αποκαλύψει, ανεβάζοντας τις κάρτες με τις ευχές, που έλαβε από διάφορους καλλιτέχνες στο Instagram.

Το μωράκι τους είναι αγόρι! Η Nicki τους ευχαρίστησε μέσα από μια δημοσίευση που έκανε χθες «Ευχαριστώ πολύ την Queen B, την Kim και τον Kanye, τους Riccardo Tisci, Winnie και Karol και όλους όσους έστειλαν ευχές αυτό το διάστημα. Σημαίνει τα πάντα για εμένα. Είμαι τόσο ευγνώμων και ερωτευμένη με τον γιο μου. Το γλυκό μου αγόρι είναι όλος ο κόσμος μου» σχολίασε στην δημοσίευση της.

Να σας πούμε μάλιστα, ότι μια από τις κάρτες που μας έκανε εντύπωση, ήταν αυτή της  Beyoncé. Η Queen B της έστειλε μια χειρόγραφη κάρτα, που την αποκαλεί με το βαπτιστικό της όνομα, η οποία έγραφε: «Onika καλώς ήρθες στη μητρότητα. Ο θεός να έχει καλά εσένα και την οικογένειά σου».

Nicki και Kenneth να σας ζήσει το αγοράκι σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *