Η Ναταλία Γερμανού πήρε τη θέση της Καραβάτου! Δείτε τι είπε

Ένα ντεζαβού, μια σύγχυση, πως να το πει κανείς, το μικρό σοκ των τηλεθεατών πριν καν το ρολόι δείξει δέκα; Γιατί κάτι τέτοιο έζησαν οι τηλεθεατές που βρίσκονταν από την έναρξη του «Στα καλά καθούμενα» συντονισμένοι στο Epsilon. Αντί για την Κατερίνα Καραβάτου, τον Κρατερό Κατσούλη, τον Δημήτρη Μακαλιά και την Όλγα Λαφαζάνη, μια άλλη γνώριμη μας βρέθηκε στο πλατό και μας καλημέρισε. Ο λόγος φυσικά για την Ναταλία Γερμανού, η οποία ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο κανάλι με το «Μη χανόμαστε».

«Καλημέρα σας, καλημέρα σας αγαπημένοι μου, πόσο μου έλειψε αυτό το κυριακάτικο ξύπνημα δεν φαντάζεστε #not.» είπε η παρουσιάστρια που από τα πρωινά του Σαββατοκύριακου είχε περάσει σε late night ζώνη και συνέχισε το καλωσόρισμα με πλήθος από σπόντες τόσο λεκτικά, όσο και σε εικόνα…

«Λοιπόν είναι ωραία εδώ, θα κάνω κάποιες αλλαγούλες, δεν θα είναι όμως πολλές. Λίγο τα χρωματάκια θα αλλάξω. Όπως ξέρετε είμαι στο Epsilon πια εδώ και καιρό. Ήταν να κάνω μια άλλη εκπομππούλα πολύ καλή, θα την κάνω κι αυτή, ίσως κάνω τρεις τελικά, δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Θα ξεκινήσει και η άλλη εκπομπή το «Μη χανόμαστε», όμως δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό να δεχτώ και την πρόταση για την παρουσίαση του Σαββατοκύριακου, μιας και δεν είναι κακά τα νούμερα βέβαια των παιδιών, αλλά όσο να’ ναι η παλιά είναι αλλιώς. Παρ’ολα αυτά θα ήθελα πριν παρουσιάσω τα παιδιά που αποτελούν το πάνελ μου από εδώ και πέρα κάθε Σαββατοκύριακο. Εμείς εδώ πέρα κρατάμε τον κόσμο, δεν θέλουμε κανείς να χάσει τη δουλίτσα του, επειδή απλά υπάρχουν κάποιοι καλύτεροι. Θέλω να πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα υπέροχα πράγματα που θα δούμε…»

«Αυτό είναι λάθος, είναι η φωτογραφία της παλιάς της κοπελίτσας, αλλά θα τα φτιάξουμε αυτά μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο. Θέλω να σας παρουσιάσω τα τέσσερα απιδιά που θα αποτελούν το πάνελ. Πάνελ είναι μια τηλεοπτική λέξη που εγώ βέβαια δεν χρησιμοποιώ, εμείς εδώ είμαστε παρέα. Είμαστε ομάδα.» πρόσθεσε ακόμα κάνοντας χιούμορ αργότερα με τα… «παιδιά του πάνελ»: «Τα έχετε πάει πολύ καλά και χαίρομαι που με εμένα κεντρική παρουσιάστρια πια θα τα πάτε τέλεια!».

Η παρουσιάστρια πήρε τη θέση της για κουβέντα ωστόσο πριν περάσουν σε άλλα θέματα, άφησε το τελευταίο «καρφί»:
«Η αλήθεια είναι ότι όταν σας βλέπω, γιατί σας βλέπω μου λείπει αυτό το happy που έχετε και της παρέας κλπ. Δηλαδή αν ήταν για μία τέτοια παρέα θα ξύπναγα για να είμαι μαζί σας έτσι… όχι αυτά που κάναμε πλάκα στην αρχή».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *