Η Lady Gaga εξομολογείται στον Θέμη Γεωργαντά το…αθώο ψέμα που μας είπε

Ο Θέμης Γεωργαντάς λατρεύει τη μουσική και θα ταξίδευε μέχρι την άκρη του κόσμου προκειμένου να συναντήσει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες. Έτσι, αμέσως μετά τη συναυλία της Lady Gaga στην Αθήνα, ο παρουσιαστής ταξίδεψε στη Δανία προκειμένου να τη δει. Δεν περίμενε, όμως, ότι το ταξίδι του θα είναι τόσο περιπετειώδες, καθώς οι καλλιτέχνες που επισκέπτονται τη χώρα του βορρά, δεν επιλέγουν την Κοπεγχάγη ως σταθμό τους, αλλά το μικρό και μακρινό Χέρνιγκ.

gagaga (2)

Όπως εξομολογήθηκε ο Θέμης στο περιοδικό HELLO!: “Κακώς κατηγορήθηκε η Gaga ότι δεν γέμισε το ΟΑΚΑ, γιατί όλοι οι καλλιτέχνες στο εξωτερικό επιλέγουν μικρότερους χώρους για τις συναυλίες τους και όχι τεράστιας χωρητικότητας. Διαπίστωσα, πως δεν ήταν το ίδιο θερμή με τους Δανούς, όπως ήταν με τους Έλληνες. Τους ευχαρίστησε απλά που της είχαν χαρίσει το πρώτο Νο1 για το τραγούδι της, “Just Dance”. Αυτό που έκανε στην Ελλάδα δεν έχει ξαναγίνει. Μίλησε ελληνικά, έβγαλε τη σημαία μας στους ώμους της, εξομολογήθηκε προσωπικές ιστορίες”΄.

Τι είπε η Lady Gaga στον Θέμη αμέσως μετά τη συναυλία; “Αυτό που έζησα στην Ελλάδα, ήταν μια μοναδική εμπειρία. Θα μου μείνει αξέχαστη. Η ενέργεια που μου έδωσαν οι φαν ήταν πρωτόγνωρη. Έχω πολλές εμπειρίες από την Ελλάδα, αλλά σας είπα ένα μικρό ψέμα. Ο πρώην φίλος μου δεν ήταν από την Αθήνα, αλλά από την Κύπρο. Ελπίζω να με συγχωρέσετε”.

gagaga (1)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *