Η Κατερίνα Καινούργιου στην πολιτική;

η πρώτη φορά που η Κατερίνα Καινούργιου έπαιξε σε σειρά

Αυτό και αν δεν περιμέναμε να το ακούσουμε… Πόσο μάλλον να το δούμε!


Η Κατερίνα Καινούργιου, αποκάλυψε στην εκπομπή της, ότι έχει δεχθεί πολύ σοβαρή πρόταση για να πολιτευτεί, χωρίς να αποκαλύψει ωστόσο την πολιτική παράταξη που της έκανε την πρόταση!

«Μου έχουν πει να πολιτευτώ, δεν μπορώ να σας πω την παράταξη… Αυτός που κατέβαινε ήταν πολύ φίλος του πατέρα μου και έλεγε στον πατέρα μου “γιατί να μην πολιτευτεί η Κατερίνα;” και ο πατέρας μου μου το έλεγε πολύ σοβαρά και τους είπα “είστε με τα καλά σας;”», ανέφερε η παρουσιάστρια του Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω.

Μάλιστα, η Κατερίνα δεν δίστασε να αποκαλύψει και τον τρόπο με τον οποίο απέρριψε την πρόταση να κατέβει στις βουλευτικές εκλογές, χαρακτηρίζοντας «χαζό» το ότι προτείνουν σε κάθε πρόσωπο που έχει προβολή λόγω της δουλειάς του.. «Συνειδητοποιείτε ότι είναι κάτι σοβαρό το να μπεις στην Βουλή; Δεν καταλαβαίνω που κάθε κατακαημένος μπαίνει…», ανέφερε και έκανε χιούμορ με τους συνεργάτες της λέγοντας πως «δεν έχει καλά φώτα η Βουλή, θα έβγαινα κακοφωτισμένη, θα πάθαινα εγκεφαλικό… Σκεφτείτε πόσα νεύρα θα είχα κάθε πρωί! Θα ντυνόμουν, όμως, ωραία, θα έβαζα τα ανοιξιάτικά μου και θα τους έφτιαχνα τη διάθεση».

Δείτε το βίντεο στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *