Η Καίτη Γαρμπή εισέβαλε στο House Of Fame: «Ήταν καλή εμφάνιση, το φόρεμα μας έσωσε»

katy-garbi-house-of-fame

Μίλησε και για το φόρεμα που φορούσε και άφησε ιστορία στην Eurovision

Η Καίτη Γαρμπή έκανε την εμφάνισή της στο σπίτι, της μουσικής ακαδημίας, του House of Fame και μίλησε με τους σπουδαστές για όλους και για όλα!

«Την εποχή που πήγα εγώ στην Eurovision δεν υπήρχε τίποτα. Ένα μονόστηλο ήταν όλο και όλο. Δεν υπήρχε αυτός ο χαμός που γίνεται τώρα. Δεν το επέλεξα εγώ να πάω. Με επέλεξαν εκείνοι. Δεν έστειλα εγώ τραγούδι, εκείνοι ήρθαν και με ζήτησαν από την ΕΡΤ για να πάω να διαγωνιστώ. Το θεώρησα μεγάλη τιμή και πήγα», σημείωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

«Ήταν καλή εμφάνιση, το φόρεμα μας έσωσε. Θυμάμαι ότι περπατούσα με μία αυτοπεποίθηση, ότι δεν υπάρχει άλλη. Κι όμως ήταν κομμένα τα πόδια μου. Στάθηκα στη μέση της σκηνής και ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα. Μου ήρθαν στο μυαλό δυο σκέψεις. Λέω ποια είσαι εσύ που θα εκπροσωπήσεις μια ολόκληρη Ελλάδα; Kαι από την άλλη είπα κορίτσι μου τραγουδάς στο κέντρο που δουλεύεις. Κι έτσι το είδα και μπόρεσα και τραγούδησα. Κατεβαίνοντας, γονάτισα και άρχισα να κλαίω με λυγμούς μέσα στο καμαρίνι μου. Είναι συγκλονιστική εμπειρία», ανέφερε η Καίτη Γαρμπή.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *