Η Jennifer Lopez με τον πρώην και τον νυν σύντροφό της (!) σε ρεσιτάλ χορού της κόρης της

Jennifer Lopez, Marc Anthony Alex Rodriguez ποζάρουν αγκαλιά

Μια μεγάλη, χαρούμενη οικογένεια.

 

Η Jennifer Lopez ενώνεται ξανά με τον πρώην σύζυγό της, Marc Anthony για να γιορτάσουν μαζί την επιτυχία της κόρης τους, Emme Maribel Muñis.

Οι Λατίνοι τραγουδιστές παντρεύτηκαν το 2004 και χώρισαν το 2011. Σε αυτό το διάστημα κατάφεραν και έγιναν γονείς δύο πανέμορφων διδύμων του Maximilian David και της Emme Maribel Muñis. Μάλιστα είναι γνωστό πως χώρισαν με φιλικές διαθέσεις και είναι από τα πολλά ζευγάρια του Hollywood που έχουν κρατήσει καλές σχέσεις με πρώην τους.

Πιο πρόσφατη απόδειξη των σχέσεων μεταξύ τους είναι που πήγαν μαζί στο ρεσιτάλ χορού της κόρης τους. Δεν ήταν ο Anthony όμως αυτός που συνόδευε την Lopez, αλλά ο τωρινός σύντροφός της Alex Rodriguez. Οι κόρες του οποίου συμμετείχαν κι αυτές στο ρεσιτάλ.

Ο ίδιος ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο με εκείνον, την Jennifer Lopez και το γιο της, που πήγαιναν στο ρεσιτάλ ενώ τραγουδούσαν το Jessie’s Girl, με περιγραφή στο post: “Στον δρόμο για να πάμε να δούμε τις κόρες μας στο ρεσιτάλ”:

Rockin’ to some @rickspringfield on the way to see our girls’ recital. #JessiesGirl #80sNerd #WhereCanIFindAWomanLikeThat

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Rodriguez (@arod) στις


Δείτε την Jennifer Lopez, Marc Anthony και τον Alex Rodriguez, να ποζάρουν χαλαρά και αγαπημένα, στην επόμενη σελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *