Η Jennifer Lopez κάνει μία από τις καλύτερες φωτογραφήσεις της καριέρας της!

Το νέο εξώφυλλο της Jennifer Lopez είναι γεγονός. Μαζί με αυτό, και μερικές ακόμα φωτογραφίες δια χειρός Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin, στις οποίες είναι απλά συγκλονιστική.


 

Δεν ησυχάζει ποτέ αυτό το κορίτσι και ειλικρινά κάθε χρόνος που προστίθεται στη σούμα της ηλικίας της, την κάνει ακόμα ομορφότερη. Δεν ξέρω ποια η συγγένειά της με τον Φάουστ και τι συμφωνία έχει κάνει, αλλά αν ρίξεις μια ματιά στις φωτογραφίες, θα δεις ότι δεν υπερβάλλω.

jlo

Στο cover story που έκανε για το τεύχος Μαΐου του περιοδικού W, η Jennifer Lopez μίλησε αναλυτικά για το διαζύγιό της και τον Marc Anthony, τον Ben Affleck, το πώς είναι να είσαι γυναίκα στη showbiz, αλλά και πώς βλέπει γενικότερα τις σχέσεις.

Όλη η οικογένεια ξανά μαζί στο σπίτι της Madonna!

“Όταν τελείωσε ο γάμος μου δε μπορούσα να βρω εύκολα τη συγχώρεση. Δεν ήταν το όνειρο που είχα φανταστεί και θα ήταν πολύ πιο εύκολο να ρίχνω λάδι στη φωτιά της δυσαρέσκειας, της απογοήτευσης και του θυμού. Αλλά ο Marc είναι ο πατέρας των παιδιών μου κι αυτό δε γίνεται απλά να ακυρωθεί. Οπότε χρειάζεται να δουλέψω για να φτιάξω τα πράγματα, κι αυτό είναι μακράν το πιο δύσκολο πράγμα που έχει χρειαστεί να κάνω ποτέ.”

Δείτε πόσα χρήματα θα πάρει η Rihanna για να βγάλει σειρά Make – Up.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *