Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez ενδιαφέρονται να αγοράσουν την ομάδα baseball “New York Mets”!

Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez ενδιαφέρονται να αγοράσουν την ομάδα baseball “New York Mets”!

Το όνειρο του πρώην παίκτη του baseball γίνεται πραγματικότητα!

Μια αρκετά γνωστή συνήθεια των ζευγαριών είναι να παρέχουν τα απαραίτητα στην οικογένειά τους, καλύπτοντας βασικές ανάγκες ή προχωρώντας στην μετέπειτα αγορά ενός σπιτιού, εξοχικού, κλπ.

Όμως, οι JLO και Rodriguez κάνουν το επόμενο βήμα, αποκαλύπτοντας την επιθυμία τους να αγοράσουν την ομάδα baseball των New York Mets.

Το ζευγάρι, που φημολογείται ότι έχει στη κατοχή του πάνω από 750 εκατομμύρια δολάρια, πρόκειται να γίνουν οι τελευταίοι celebrities που θα έχουν δική τους μία αθλητική ομάδα, βλέποντάς το σαν ευκαιρία επένδυσης.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Η οικογένεια Wilpon, στην οποία ανήκουν οι Mets αυτή τη στιγμή, ψάχνουν πιθανούς αγοραστές ώστε να πουλήσουν την ομάδα, ενώ η Lopez και ο Rodriguez έδειξαν γρήγορα το ενδιαφέρον τους.

Τον Μάρτιο, ο Alex Rodriguez ήταν καλεσμένος στο “The Tonight Show”, όπου βρήκε την ευκαιρία να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τους Mets στον host της εκπομπής, Jimmy Fallon.

«Αγαπώ την Νέα Υόρκη. Αν μου δινόταν η ευκαιρία, σίγουρα θα την αξιοποιούσα, αφού είμαι μεγάλος fan των Mets από παιδί!»

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *