Η Hilary Swank, η Charlize Theron και ο Tom Hardy δίνουν το παράδειγμα…

Hilary Swank, η Charlize Theron και ο Tom Hardy

…και υιοθετούν αδέσποτα ζωάκια με στόχο της ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινότητας.

View this post on Instagram

Την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων δεν αφορά μόνο την εύκολη πλευρά της φιλοζωίας αλλά και την άθλια διαβίωση των αδέσποτων. Η εκτίμηση για 600 εκ. αδέσποτα παγκοσμίως κινητοποιεί κάθε χρόνο τις φιλοζωικές. οργανώσεις αλλά και τους celebrities, για να μας θυμίσουν, πως και εμείς πρέπει να βοηθήσουμε. Τρία χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι αυτά των @hilaryswank, Charlize Theron και Tom Hardy. Η βραβευμένη με Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου, Hilary Swank δεν σταματά να αγκαλιάζει τον Karoo και τον Rumi. Η γνωστή, για την έντονη φιλοζωική της δραστηριότητα, ηθοποιός έχει δηλώσει πως δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την υιοθεσία. Η διάσημη ηθοποιός @charlizeafrica έχει υιοθετήσει τέσσερα σκυλάκια και αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς της. Την ακολουθούν παντού ακόμα και στα γυρίσματα των ταινιών της. Ο @tomhardy ίσως να δυσκολεύεται να ξεπεράσει το θάνατο του αγαπημένου του σκύλου Woodstock, αλλά συνεχίζει την προσπάθειά του για τα αδέσποτα τριγυρίζοντας στα πάρκα και μαζεύοντας αδέσποτα σκυλάκια βρίσκοντάς τους σπίτι. #madtv #lookwhostalkingbymad – διάβασε περισσότερα στο www.mad.gr

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων δεν αφορά μόνο την έυκολη πλευρά της φιλοζωίας αλλά και την άθλια διαβίωση των αδέσποτων. Η εκτίμηση για 600 εκ. αδέσποτα παγκοσμίως κινητοποιεί κάθε χρόνο τις φιλοζωικές. οργανώσεις αλλά και τους celebrities, για να μας θυμίσουν, πως και εμείς πρέπει να βοηθήσουμε. Τρία χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι αυτά των Hilary Swank, Charlize Theron και Tom Hardy.

Η βραβευμενη με Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου, Hilary Swank δεν σταματά να αγκαλιάζει τον Karoo και τον Rumi. Η γνωστή, για την έντονη φιλοζωική της δραστηριότητα, ηθοποιός έχει δηλώσει πως δεν υπάρχι άλλη επιλογή από ην υιοθεσία.

Η διάσημη ηθοποιός Charlize Theron έχει υιοθετήσει τέσσερα σκυλάκια και αποτελούν μέρος της καθημερινοτητάς της. Την ακολουθούν παντού ακόμα και στα γυρίσματα των ταινιών της.

Ο Tom Hardy ίσως να δυσκολεύεται να ξεπεράσει το θάνατο του αγαπημένου του σκύλου Woodstock, αλλά συνεχίζει την προσπάθειά του για τα αδέσποτα τριγυρίζοντας στα πάρκα και μαζεύοντας αδέσποτα σκυλάκια βρίσκοντάς τους σπίτι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *