Η Halsey τραυματίζεται από λαστιχένια σφαίρα κατά την διάρκεια διαδηλώσεων “Black Lives Matter”!

“Είμαι καλά! Θα μπορούσα να έχω τραυματιστεί περισσότερο!”

Η pop τραγουδίστρια Halsey αποφάσισε το περασμένο Σάββατο να λάβει μέρος στην “Black Lives Matter” διαδήλωση που έλαβε χώρο στο Los Angeles μαζί με τον YungBlud.

Κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να εκτοξεύουν λαστιχένιες σφαίρες προς τους διαδηλωτές σημαδεύοντας και τραυματίζοντας ανάμεσα σε πολλούς και την Halsey.

Η ίδια προέβη την επόμενη μέρα στο Twitter να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να καθησυχάσει τους fans της γράφοντας μεταξύ άλλων: «Δεν με συνέλαβαν. Είμαι ασφαλής. Εμένα και πολλούς ακόμα μας πυροβόλησαν και μας ψέκασαν. Η πρώτη γραμμή ήταν ήρεμη και δεν προκαλούσε. Κάναμε ειρηνική διαδήλωση. Υπό άλλες συνθήκες θα είχα τραυματιστεί πιο σοβαρά.»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on


H Halsey δείχνει πολύ ανοιχτά τον θυμό της σχετικά με τον θάνατο του George Floyd με αμέτρητες αναρτήσεις στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και στις διαδηλώσεις ενώ καλεί όλους όσους διαθέτουν πλατφόρμες να κάνουν το ίδιο!

Φυσικά πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που πήραν μέρος στην διαδήλωση ανάμεσά τους και η Ariana Grande, ο Shawn Mendes, η Camila Cabello και πολλοί ακόμα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *