Η Hailey Baldwin έσβησε όλες τις φωτογραφίες της με τον Shawn Mendes από το Instagram της!

Η Hailey Baldwin σβήνει τις φωτογραφίες με τον Shawn Mendes.

Έχει να κάνει με την πρόσφατη επανασύνδεσή της με τον Justin Bieber;

 

Η Hailey Baldwin και ο Justin Bieber πρόσφατα έκαναν official τη σχέση τους μέσα από μια φωτογραφία στο Instagram και επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν τους δυο τους ξανά μαζί (δες εδώ).

Ωστόσο πριν πιάσει ο φωτογραφικός φακός την Hailey και τον Justin να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά  στη Νέα Υόρκη (δες εδώ), είχαμε δει το γνωστό μοντέλο να πηγαίνει στο Met Gala μαζί με τον νεαρό τραγουδιστή Shawn Mendes!

Με αυτή τους την εμφάνιση, που ήταν τόσο όμορφοι και παραμυθένιοι μαζί -δες εδώ– έκαναν όλους στο Hollywood να υποθέτουν ότι είναι μαζί. Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως φαίνονται!

Ενώ οι δυο τους δήλωναν μόνο φίλοι, δύο καλοί φίλοι για την ακρίβεια, οι φαν πρόσφατα πρόσεξαν πως η Hailey Baldwin έχει διαγράψει όλες τις φωτογραφίες της με τον Shawn Mendes από το φετινό Met Gala.

Εν αντιθέσει με τον Shawn που δεν έχει διαγράψει καμία:


Τι συμβαίνει; Έχει να κάνει αυτό το γεγονός με την επανασύνδεση της Hailey με τον Justin Bieber; Μήπως ο Justin ζηλεύει;

Τι έχει να πει ο Shawn Mendes για την επανασύνδεση του Bieber και της Baldwin, όταν όλοι ήθελαν εκείνον και την Hailey μαζί; Μάθετε στην επόμενη σελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *