Η ευαισθητοποίηση και οι δωρεές των star για τις πυρκαγιές στην Αυστραλία

δωρεές των star για τις πυρκαγιές στην Αυστραλία

Pink, Shawn Mendes, Elton John, Metallica και πολλοί ακόμη συγκέντρωσαν μεγάλα ποσά για βοήθεια.


Η χώρα βιώνει μία από τις μεγαλύτερες καταστροφές του αιώνα ενώ υπολογίζεται ότι οι πυρκαγιές έχουν κοστίσει πάνω από 1.25 δισ. ζώα που έχουν χάσει μέχρι στιγμής τη ζωή τους, πάνω από 12,35 εκατομμύρια στρέμματα και περισσότερα από 2.000 σπίτια έχουν καταστραφεί.

Διάσημες προσωπικότητες και stars του Hollywood προχώρησαν σε μεγάλες δωρεές χρηματικών ποσών και κάνουν έκκληση βοήθειας μέσω των social media. Οι Metallica μέσω του ιδρύματος All Within My Hands ανακοίνωσαν πως δωρίζουν 500.000 δολάρια ζητώντας από τους θαυμαστές τους να κάνουν το ίδιο.

H Kylie Minogue και η Pink παραχώρησαν 500.000 δολάρια στους πυροσβέστες αλλά και ο Elton John από μεριάς του, προσέφερε και αυτός 1 εκατομμύριο δολάρια και ανακοίνωσε πως θα κάνει συναυλία στο Σίδνεϊ.

Γενναιόδωρη ήταν και η δωρεά του Shawn Mendes αφού το ίδρυμα «Shawn Mendes Foundation» σε συνεργασία με τον Αυστραλιανό Ερυθρό Σταυρό θα προσφέρει οικονομική βοήθεια για την προστασία της άγριας ζωής καθώς η πανίδα της χώρας έχει δεχθεί ισχυρό πλήγμα.

Πολλοί ακόμα celebrities έχουν δωρίσει χρήματα, για να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν, τους ανθρώπους και τα ζώα που υποφέρουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *