Οι εξωφρενικές απαιτήσεις της Kim Kardashian για να διαφημίσει ένα προϊόν! Δείτε το τρελό ποσό που ζητάει!

Ήθελε δεν ήθελε η Kim Kardashian, μας αναστάτωσε πάλι. Νομίζουμε βέβαια πως αυτή τη φορά δε χάρηκε τόσο πολύ με τις νέες ειδήσεις που την αφορούν. Τα μηνύματα του ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου την πρόδωσαν, αφού εδώ και λίγες ώρες οι συζητήσεις της με τον ιδιοκτήτη μίας εταιρείας είδαν καταλάθος το φως της δημοσιότητας.

Πιστεύατε ποτέ πως η Kim θα μπορούσε να ζητήσει τουλάχιστον 750.000 δολάρια μόνο και μόνο για να διαφημίσει ένα προϊόν; Εμείς πάλι όχι! Σύμφωνα όμως με τα συγκεκριμένα mail, η αμοιβή της κυμαίνεται από 750.000 εώς 1.000.000 δολάρια. Μπράβο Kim! Και δε στο ΄χαμε.

Να προσθέσουμε βέβαια πως στην περίπτωση που χρειαστεί να κάνει κάποιο ταξίδι για την προώθηση του προϊόντος, πρέπει η εταιρεία να καλύψει κάποιες «βασικές» τις ανάγκες όπως: 5 αεροπορικά εισιτήρια πρώτης θέσης συν έναν γυμναστή, διαμονή σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων( και φυσικά σουίτα), αποκλειστική υπηρεσία καλωσορίσματος στο αεροδρόμιο, ειδικούς ομορφιάς, ασφάλεια και… ένα καθημερινό χαρτζιλίκι για τα καθημερινά της έξοδα.

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *