Η Evgenia μας παρουσιάζει την καλοκαιρινή εκδοχή του hit-single της με τίτλο “Το Μυστικό Μας”

Θα σε ξεσηκώσει από το πρώτο άκουσμα!

Η Evgenia κάνει το καλοκαίρι να κινείτε σε ακόμα πιο ανάλαφρους ρυθμούς παρουσιάζοντας το Summer Remix του hit-single της με τίτλο “Το Μυστικό Μας”.

Τη μουσική υπογράφει ο Πάρης Κάλπος και τους στίχους η ίδια η Evgenia. Η σκηνοθεσία του video clip έγινε από την Image Nation, ενώ για την οπτικοποίηση του η Evgenia ξέκλεψε λίγο χρόνο και ήρθε στην Ελλάδα που τόσο αγαπά.

Η ταλαντούχα Evgenia σήμερα ζει μόνιμα στην Αμερική και μετρά ήδη στο ενεργητικό της πολλές συνεργασίες με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, ενώ ταυτόχρονα είναι και δασκάλα φωνητικής. Γεννημένη και μεγαλωμένη στη Βουλγαρία, με σπουδές στο κλασικό τραγούδι στην Εθνική Μουσική Ακαδημία της Σόφιας, από μικρή ηλικία έδειξε την αγάπη και την προτίμησή της στην Ελλάδα και την ελληνική μουσική. Μεγαλώνοντας συνέχισε να ασχολείται με το μουσικό θέατρο και ταυτόχρονα ξεκίνησε τις εμφανίσεις της σε ελληνικές μουσικές σκηνές της Βουλγαρίας.

Αργότερα παντρεύτηκε και μετακόμισε στην Κύπρο, όπου συνέχισε τη μουσική καριέρα της υπογράφοντας ένα συμβόλαιο 3 ετών με τη Louis Cruise Lines-Cyprus, ενώ παράλληλα δίδασκε μαθήματα πιάνου και φωνής.

Σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει και το ολοκαίνουργιο single της Evgenia από τη Spicy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *