Η Eva Mendes μιλάει για πρώτη φορά για τη μάχη του αδερφού της με τον καρκίνο και συγκινεί!

Για την μάχη που δίνει ο αδερφός της με τον καρκίνο μίλησε για πρώτη φορά, η Eva Mendes.

Η 40χρονη ηθοποιός που πριν τέσσερις μήνες έφερε στον κόσμο την Esmeralda, καρπό του έρωτα της με τον 34χρονο Ryan Gosling, έδωσε το «παρών» στο event «Hollywood Stand Up To Cancer», το οποίο διοργανώνεται για την καταπολέμηση της νόσου. Ανεβαίνοντας στη σκηνή, η Eva Mendes δεν έκρυψε την αμηχανία αλλά και τον… «εκνευρισμό» που απέπνεε λόγω της συναισθηματικής φόρτισης, αφού ο 37χρονος αδερφός της που είναι μοντέλο, δίνει την δική του μάχη με τον καρκίνο.

Προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της, απευθύνθηκε σε όλους εκείνους που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα, αλλά και στον αδερφό της ο οποίος ήταν στο ακροατήριο εκείνη την ώρα: «Καθένας μας σε αυτό το δωμάτιο απόψε, έχει κάποιον στην οικογένεια του που έχει καρκίνο. Σήμερα είμαι εδώ με την οικογένεια μου και τον αδερφό μου Κάρλος, τον οποίο αγαπώ πάρα πολύ. Σήμερα έκανε θεραπεία και δεν ήμασταν σίγουροι αν θα τα κατάφερνε να έρθει. Είμαι ευτυχισμένη που τα κατάφερες. Σε αγαπώ. Σε αγαπώ!» του είπε με τρεμάμενη φωνή η διάσημη ηθοποιός.

Στη συνέχεια, προσπαθώντας με νύχια και με δόντια να συγκρατήσει την συγκίνηση της, είπε λάθος τα λόγια που της είχαν γράψει, κι εκείνη για να αποφορτίσει το κλίμα, εξήγησε: «Μόλις έκανα μωρό! Δεν κοιμάμαι καλά. Λυπάμαι για το λάθος» είπε, προσπαθώντας να γελάσει. «Σας ευχαριστώ πολύ που με καλέσατε ώστε να είμαι εδώ μαζί σας απόψε» κατέληξε η ηθοποιός.

Πηγή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *