Η Ellie Goulding έκανε τον πιο παραμυθένιο γάμο!

Η Ellie Goulding έκανε τον πιο παραμυθένιο γάμο με τον αγαπημένο της, Caspar Jopling.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Caspar Jopling.

Στα λευκά ντύθηκε η αγαπημένη τραγουδίστρια Ellie Goulding, η οποία παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Caspar Jopling, σε μία παραμυθένια τελετή το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στον καθολικό ναό του York Minster στην Αγγλία και οι καλεσμένοι ήταν λίγοι και εκλεκτοί. Ανάμεσά τους η Katy Perry με τον αρραβωνιαστικό της Orlando Bloom, ο James Blunt, η Sienna Miller και πολλοί άλλοι από τον κόσμο του θεάματος και της μουσικής. Φυσικά δεν έλειψαν και οι γαλαζοαίματοι καλεσμένοι, όπως η Δούκισσα Sarah Ferguson του York και οι κόρες της, οι Πριγκίπισσες Beatrice και Eugenie.

Η Ellie Goulding φόρεσε ένα Chloé λευκό νυφικό με δαντελωτό λαιμό και μακριά μανίκια, το οποίο συνόδευσε με ένα πέπλο και έφτασε στο ναό με ένα μπλε βαν Volkswagen.

Ο Caspar Jopling είναι έμπορος τέχνης και γνωρίστηκε με την Ellie Goulding το 2017, μέσω της Πριγκίπισσας Eugenie, η οποία είναι κοινή φίλη του ζευγαριού. Τον Αύγουστο του 2018 το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και έτσι ένα χρόνο αργότερα ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Και στα δικά σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *