Η Έλλη Κοκκίνου υπερασπίζεται την Αγγελική Ηλιάδη: «Είναι απαράδεκτο να ειρωνεύονται μια έγκυο»

Πολύ επεισοδιακή -σε ό,τι αφορά τις αναφορές από τα media- είναι η εγκυμοσύνη της Αγγελικής Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια που ετοιμάζεται να γίνει για δεύτερη φορά μητέρα, έχει ακούσει πάρα πολλά, σχετικά με τη σχέση της, αλλά και τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media… Άλλοι έσπευσαν να την στήσουν στον τοίχο και άλλοι να την υπερασπιστούν.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει και η Έλλη Κοκκίνου, η οποία σε συνέντευξή της στο περιοδικό Εγώ weekly και την Κατερίνα Μπούσιου, επεσήμανε «Δεν κάνουμε παρέα με την Αγγελική, είναι αλήθεια. Και όπως στο παρελθόν υπερασπίστηκα την Παόλα, έτσι θέλησα να κάνω και με εκείνη. Η Αγγελική βρίσκεται στην πιο γλυκιά φάση μιας γυναίκας περιμένοντας τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της. Έχει περάσει πάρα πολλά στη ζωή της, στην οικογένειά της, την έχουν πυροβολήσει, έχουν σκοτώσει το σύντροφο και τον πατέρα του παιδιού της.

Έχει περάσει πάρα πολλά στη ζωή της, στην οικογένειά της, την έχουν πυροβολήσει, έχουν σκοτώσει το σύντροφο και πατέρα του παιδιού της μπροστά στα μάτια της, ο γιος της έχασε τον πατέρα του, κινδύνεψε να χάσει και τη μητέρα του. Θεωρώ άδικη την επίθεση που κάνουν στην Αγγελική, είναι απαράδεκτο να ειρωνεύονται μια έγκυο γυναίκα. Ποιον ενόχλησε και ποιον αφορά ότι περιμένει παιδί από ένα νέο άνθρωπο που γνωρίζει μόνο λίγους μήνες; Το βρίσκω πολύ φθηνό. Φέρνουν γρουσουζιά σε μια εγκυμοσύνη, στο θείο δώρο που δόθηκε στο ζευγάρι. Για ποιο λόγο την αντιμετωπίζουν κάποιοι σαν το εύκολο θύμα;» και συμπλήρωσε, αναφορικά με την μητέρα του Σάββα Γκέντσογλου που πυροδότησε το θέμα «Αλλά κάποιοι την πήραν τηλέφωνο, η απόφαση της Αγγελικής να φέρει στον κόσμο ένα παιδί αφορά μόνο εκείνη και το σύντροφό της. Κανέναν άλλο».

Διαβάστε ακόμα:

Με δάκρυα στα μάτια και συγκίνηση αποχαιρέτησαν οι Δέστε τους

H απάντηση της Αγγελικής Ηλιάδη στον Μουτσινά: «Δεν είχα ανάγκη τη συγνώμη του…»

Ακούστε το ντουέτο Καρρά-Ρόκκου που παρουσίασαν στα MAD VMA by Airfasttickets!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *