Η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει για 3η συνεχόμενη φορά στη Eurovision!

Η πολυτάλαντη performer θα εμφανιστεί αυτό το Σάββατο στο «Europe Shine A Light»!

Για τρίτη διαδοχική χρονιά, η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει στον διασημότερο μουσικό διαγωνισμό και πρόκειται να δώσει το «παρών» στο event που θα πραγματοποιηθεί αντί της φετινής Eurovision!

Η εντυπωσιακή performer θα συμμετάσχει στο online μουσικό event, με τίτλο «Europe Shine A Light», που θα μεταδοθεί αυτό το Σάββατο 16 Μαΐου στη θέση της φετινής διοργάνωσης που ματαιώθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μάλιστα, η αγαπημένη καλλιτέχνις θα συμμετέχει στην ενότητα «Eurovision Heroes», στην οποία θα εμφανιστούν καλλιτέχνες που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν από το κοινό, αφήνοντας το «αποτύπωμά» τους στην Eurovision.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) onΗ Ελένη Φουρέιρα κατάφερε να συνδέσει αμέσως το όνομά της με την Eurovision. Αν και το «Fuego» κατέλαβε τη δεύτερη θέση της Eurovision το 2018, πολλοί την χαρακτήρισαν ως πραγματική νικήτρια του event, με το τραγούδι να «σαρώνει» σε όλη την Ευρώπη και την ίδια να κάνει μια πολύμηνη sold out περιοδεία σε αρκετές χώρες.

Το 2019 η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε ξανά στη διοργάνωση, με μια εμφάνιση στον τελικό του Ισραήλ, για να μοιραστεί τη σκηνή με τους Conchita Wurst, Mans Zelmerlow και Verka Serduchka.

Φυσικά, δεν μας εξέπληξε το ότι έκανε την Ευρώπη να της υποκλιθεί ξανά, με μια εντυπωσιακή performance στο τραγούδι «Dancing Lasha Tubai».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *