Η Έλενα Παπαρίζου και ο Sergey Lazarev ενώνουν τις φωνές τους στο “You’re The Only One”!

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Sergey Lazarev ενώνουν τις φωνές τους στο “You’re The Only One”!

Μετά τη συνεργασία τους στα Mad VMA 2016 τώρα επιστρέφουν ανανεωμένοι μέσα από τα #Qsessions!

H Έλενα Παπαρίζου και ο διαγωνιζόμενος της Ρωσίας για τη Eurovision του 2016 και του 2019, Sergey Lazarev, «συναντήθηκαν» live χτες, 12 Μαρτίου, για να τραγουδήσουν μαζί το “You Are the Only One”.

Φυσικά, για άλλη μια φορά συνδετικός κρίκος αυτής της live μουσικής συνεργασίας ήταν ο ταλαντούχος συνθέτης  Δημήτρης Κοντόπουλος με τα #Qsessions, συμπληρώνοντας με αυτό το video, το 15ο session!

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως δεν ήταν η πρώτη φορά που η Έλενα και ο Sergey τραγούδησαν το συγκεκριμένο κομμάτι, καθώς είχαν συνεργαστεί ξανά στα Mad VMA του 2016.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on


Η Έλενα Παπαρίζου, δημοσίευσε το video στο λογαριασμό της στο Instagram, δίνοντας μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας στους θαυμαστές της και τονίζοντας πως ένας από τους λόγους της συγκεκριμένης ερμηνείας ήταν η ακύρωση της φετινής Eurovision.

Μάλιστα, η αγαπημένη καλλιτέχνις ευχήθηκε καλή δύναμη σε όλους και συνδυάζοντας το τραγούδι του Sergey και το δικό της, “Number One” από τη Eurovision 2005, έγραψε: “You’re the only one, you’re our Number One”!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *