«Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είναι χάσιμο χρόνου»! Ποιός το είπε.

Τα σχόλια του σκηνοθέτη και σεναριογράφου για την παρουσιάστρια!

Ο Δημήτρης Αποστόλου επέστρεψε στα τηλεοπτικά δρώμενα με τις Τρίχες στον Αντ1, έξι χρόνια μετά την επιτυχημένη σειρά «Κόκκινο Δωμάτιο» στο Mega. Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «Εγώ weekly», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Την παρακολουθεί; «Είναι κάτι που δεν με αφορά. Το θεωρώ χάσιμο χρόνου, για μένα τουλάχιστον. Να καθίσω τρεις ώρες να δω τι; Ξέρω ακριβώς πώς θα πουν αυτά που λένε», απαντά χαρακτηριστικά.

dimitris_apostolou_graf

Και στη συνέχεια συμπληρώνει, παρά το γεγονός ότι πήγαινε ως καλεσμένος στις εκπομπές της: «Εποχές ηρωικές. Την Ελένη την ξέρω από πολύ μικρό τηλεοπτικό παιδάκι. Είναι ένας άνθρωπος πολύ αγαπητός και συμπαθής. Σήμερα δεν νομίζω ότι θα πήγαινα. όχι επειδή η Ελένη το έχει ελαφρύνει ενώ εγώ το έχω βαρύνει. Δεν με ενδιαφέρει να μιλώ για κοινότοπα, χαζά και ψευδεπίγραφα πράγματα. Αν έχω να πω κάτι και μου δώσουν το βήμα να εκφράσω την αλήθεια μου, ναι, θα πάω. Όλοι βλέπουν την “επιδερμίδα”. Επειδή τους ξέρω καλά αυτούς που δίνουν συνεντεύξεις -όπως κι εκείνοι εμένα-, τους ακούω και λέω “παιδιά δουλευόμαστε”! Κοροϊδεύουν και τον κόσμο. Νομίζουν ότι ο κόσμος δεν έχει μυαλό και δεν ακούει, δεν ξέρει, δεν έχει καταλάβει. Είναι ένα υποκριτικό πράγμα που όλοι μαζί… καμωνόμαστε! Κάνε ρόλο στη δουλειά σου, μην κάνεις ρόλο στη ζωή σου. Όλοι θέλουν να είναι αγαπητοί».
πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *