Η Dentyne γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού μαζί με τους ONIRAMA και το νέο τους τραγούδι «Παράξενο Φιλί»!

Η Dentyne γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού μαζί με τους ONIRAMA και το νέο τους τραγούδι «Παράξενο Φιλί».

Το πιο δυναμικό συγκρότημα ενώνεται με το κίνημα Kiss Project Greece by Dentyne και πραγματοποιεί ένα ξεχωριστό live την Κυριακή 6 Ιουλίου στο Akanthus

Η Dentyne γιορτάζει μουσικά μαζί με όλους της τους φίλους, την Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού και με σύνθημα #feelfree2kiss και οδηγούς τους ONIRAMA προσκαλεί το κοινό να συμμετάσχει στο κίνημα Kiss Project Greece by Dentyne, διασκεδάζοντας! Οι Onirama εμπνευσμένοι από τη δύναμη του φιλιού, δημιούργησαν το τραγούδι «Παράξενο Φιλί» και θα το παρουσιάσουν live μαζί με όλες τους τις επιτυχίες και πολλές εκπλήξεις από την Dentyne, την Κυριακή 6 Ιουλίου στις 20.00 σε ένα ιδιαίτερο καλοκαιρινό live, ανοιχτό για το κοινό, στο Akanthus στον Άλιμο.

Δυο νέοι, ένα αγόρι και ένα κορίτσι ασφυκτιούν από την καθημερινότητα που τους επιφυλάσσει η Ελλάδα του 2014. Αισθάνονται έτοιμοι να γυρίσουν τον κόσμο ανάποδα. Δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στο παρελθόν. Αλλά όταν αποφασίζουν να τα αφήσουν όλα πίσω τους θα τους ενώσει ένα «Παράξενο Φιλί».

Το νέο video clip των ONIRAMA, σε σκηνοθεσία των White Room, για το single «Παράξενο Φιλί» αποτελεί τον Ύμνο στο Φιλί! Τη μουσική και τους στίχους ο υπογράφει ο frontman Θοδωρής Μαραντίνης.

Φέτος το καλοκαίρι τo κίνημα Kiss Project Greece by Dentyne βάζει στα χείλη όλων το σύνθημα #feelfree2kiss…

Αν νιώθεις το ίδιο…join it!

P

Διαβάστε ακόμα:

Πότε μπορείτε να ξαναδείτε τα MAD VMA by Airfasttickets;

MAD VMA by Airfasttickets: Αυτά είναι τα βίντεο και οι φωτογραφίες που δεν είδατε πουθενά!

Ποιον ψήφισαν οι fans των 5 Seconds Of Summer ως αγαπημένο τους μέλος;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *