Η Celine Dion επιστρέφει δυναμικά με νέα μουσική μετά από 6 χρόνια απουσίας!

Η τραγουδίστρια είναι πιο ανανεωμένη και λαμπερή από ποτέ!

Έξι χρόνια μετά την τελευταία της δισκογραφική δουλειά, η Celine Dion κυκλοφορεί το νέο της album “Courage” στις 15 Νοεμβρίου. H αγαπημένη τραγουδίστρια φρόντισε να μας δώσει μια γεύση από το τι θα περιέχει το νέο της μουσικό project, κυκλοφορώντας τρία τραγούδια, τα οποία μας δείχνουν τη νέα μουσική κατεύθυνση που ακολουθεί με το “Courage”.

Τα “Imperfections”, “Lying Down” και “Courage” προωθούν τα δικά τους ξεχωριστά μηνύματα για self improvement και πηγάζουν από τις εμπειρίες της τραγουδίστριας τα τελευταία 3 χρόνια, από τότε δηλαδή που έχασε τον σύζυγό της τον Ιανουάριο του 2016.

Πιο συγκεκριμένα, το “Imperfections” μιλάει για την αυτοκριτική και τη σημασία της, το “Lying Down” αναφέρεται στο πως πρέπει να προχωράμε στη ζωή και να προσπερνάμε “δηλητηριώδεις” σχέσεις ενώ το “Courage” υπενθυμίζει το πόσο δυνατός πρέπει να είσαι στη ζωή και να έχεις αποφασιστικότητα και δύναμη κάθε φορά που βρίσκεσαι μπροστά σε μία νέα δοκιμασία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

Το IMPERFECTIONS είναι γραμμένο από τους Ari Leff, Michael Pollack, Nicholas Perloff-Giles, Dallas Koehlke (DallasK) και σε παραγωγή DallasK.

To LYING DOWN γράφτηκε από τους David Guetta, Giorgio Tuinfort και Sia Furler.

Το COURAGE έχουν γράψει οι Stephan Moccio, Erik Alcock και Liz Rodriguez.

Στο album συμπεριλαμβάνεται και το θρυλικό FLYING ON MY OWN, το οποίο είχε σηματοδοτήσει το επόμενο βήμα στην καριέρα της Celine Dion.

Μιλώντας στο ENTERTAINMENT TONIGHT, η διάσημη τραγουδίστρια λέει πως της λείπει ο σύζυγός της αλλά νιώθει η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο που τον γνώρισε και τον “βλέπει” κάθε μέρα στα πρόσωπα των τριών παιδιών τους. Στο μεταξύ η Celine δηλώνει single, τρεισήμισι χρόνια μετά το θάνατο του Rene.

FUN FACTS

  • 250 εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο
  • 5 βραβεία Grammy
  • 2 βραβεία Oscar
  • 7 American Music Awards
  • 20 JUNO Awards
  • 40 Felix Awards.
  • Diamond award στα World Music Awards το 2004
  • Το 2016 τα Billboard Music Awards της έδωσαν το βραβείο “Lifetime Achievement Icon Award”.

Ποιό από τα τρία νέα τραγούδια της Celine Dion σας αρέσει;

[crowdsignal poll=10411885]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *