Η Cardi B θέλει να πολιτευθεί

Cardi B θέλει να πολιτευθεί

Σοκ προκάλεσε η ανάρτηση της Cardi B στο Twitter   

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on


Πρόσφατα απέκτησε το ρόλο της μητέρας και τώρα απ’ότι φαίνεται θέλει να υιοθετήσει και το ρόλο πολιτικού καθώς αποκάλυψε ότι θα ήθελε να… ‘’εξερευνήσει’’ τις πολιτικές ανησυχίες της.

Η απόφασή της αυτή ήταν αποτέλεσμα της κριτικής που έκανε η ίδια μια βδομάδα πριν στον πλανητάρχη Donald Trump, ο οποίος αφαίρεσε με εντολή τη ζωή ενός Ιρανού στρατηγού, σχολιάζοντας η ίδια:‘’Δεν είναι αστείο, βάζετε σε κίνδυνο τους πολίτες της Νέας Υόρκης’’.

Χθες τo twitter πήρε φωτιά με τις δημοσιεύσεις της γνωστής rapper η οποία δήλωσε τα εξής: ‘’Νομίζω οτι θα ήθελα να είμαι πολιτικός. Πραγματικά αγαπάω τη κυβέρνηση ακόμη και όταν δεν συμφωνώ με τη δική μας. Δεν έχει σημασία πόσα όπλα έχει μια χώρα αυτό που χρειάζεται είναι ανθρώπους. Πως προσπαθείς να εναντιωθείς σε μια χώρα και πιθανότατα να ξεκινήσεις ένα πόλεμο όταν αυτή η χώρα δεν έχει πατριωτισμό. Μετά βίας βλέπω ανθρώπους να ισχυρίζονται οτι αγαπούν να είναι Αμερικανοί’’.

Παρακάτω σε ένα άλλο μήνυμά της υποσχέθηκε να εξηγήσει περαιτέρω τη στάση της σε μελλοντικό live βίντεο. ‘’Θα πρέπει να εξηγήσω αρκετά πράγματα, γι’αυτό θα πρέπει να κάνω ένα βίντεο ή να μιλήσω live σχετικά με το θέμα…θα επιστρέψω στα τελευταία μου δύο tweets μια άλλη μέρα’’.

Εσείς τι πιστεύετε;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *