Η Cardi B, η Lizzo και η Kehlani αντιδρούν στην δικαστική απόφαση για την Breonna Taylor!

Η Cardi B, η Lizzo και η Kehlani αντιδρούν στην δικαστική απόφαση για την Breonna Taylor!

Οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στο έγκλημα δεν θα τιμωρηθούν


Το τραγικό συμβάν που έχει απασχολήσει ολόκληρο τον κόσμο για αρκετούς μήνες, δεν έχει λάβει ακόμα τέλος. Η Breonna Taylor έχασε την ζωή της άδοξα, όταν μερικοί αστυνομικοί μπήκαν απροειδοποίητα στο σπίτι της στο Kentucky και την πυροβόλησαν. Πρόσφατα, η κριτική επιτροπή δικαστικών του Kentucky αποφάσισε ότι μόνο ο ένας από τους αστυνομικούς θα τιμωρηθεί, ενώ οι υπόλοιποι δεν θα επιβαρυνθούν με κατηγορίες.

Η Cardi B, όπως κάνει όλους αυτούς τους μήνες, δεν έχασε στιγμή να πάρει θέση στο Twitter, χαρακτηρίζοντας αυτή την απόφαση «λυπηρή και απογοητευτική». Η Lizzo και η Kehlani υπερασπίστηκαν κι εκείνες την τιμή της Taylor, με την πρώτη να ανεβάζει φωτογραφία, γράφοντας «Πείτε το όνομά της!», ενώ η δεύτερη έγραψε στο Twitter «Κάψτε το!» αναφερόμενη πιθανότατα στο αστυνομικό τμήμα της πόλης.

Να θυμίσουμε ότι ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έχουν υποστηρίξει την Breonna είναι η Beyonce, η οποία είχε στείλει επιστολή στον Γενικό Εισαγγελέα του Kentucky, αλλά και ο The Weeknd που αφιέρωσε σε εκείνη την ομιλία του στα MTV VMAs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *