Η Cardi B ετοίμαζε συνεργασία «φωτιά» με την Beyonce το 2017!

Το ντουέτο δεν έγινε ποτέ γιατί η συνεργασία-«έκπληξη» διέρρευσε στο διαδίκτυο!

 

View this post on Instagram

 

Θυμάστε το 2017 όταν υπήρξαν φήμες ότι η η Cardi B έκανε μια συνεργασία με την Beyonce; Λοιπόν, οι φήμες ήταν αληθινές και οι δυο τραγουδίστριες ετοίμαζαν ένα νέο κομμάτι μαζί! Ωστόσο η συνεργασία αμέσως ακυρώθηκε καθώς οι πληροφορίες για την συνεργασία τους διέρρευσαν στο διαδίκτυο, σύμφωνα με την πρόσφατη συνέντευξη του παραγωγού του κομματιού «J White Did it». Η διαρροή έγινε τον Οκτώβριο του 2017 από τον υπεύθυνο του mix, Michael Ashby, όταν άθελά του μοιράστηκε ένα sreenshot της οθόνης του υπολογιστή του σε instagram story του. Στην φωτογραφία φαινόταν ξεκάθαρα ένας φάκελος με τίτλο «Cardi B ft Beyonce demo»! Οι δύο επιτυχημένες τραγουδίστριες ήθελαν η συνεργασία τους να είναι έκπληξη και μετά την διαρροή αποφάσισαν την ακύρωση της όλης προσπάθειας! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τίτλος του τραγουδιού ήταν “Wet”! Καλό είναι να μην γίνονται αυτά! #madtv Διαβάστε περισσότερα στο www.mad.gr

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on


Θυμάστε το 2017 όταν υπήρξαν φήμες ότι η η Cardi B έκανε μια συνεργασία με την Beyonce; Λοιπόν, οι φήμες ήταν αληθινές και οι δυο τραγουδίστριες ετοίμαζαν ένα νέο κομμάτι μαζί!

Ωστόσο η συνεργασία αμέσως ακυρώθηκε καθώς οι πληροφορίες για την συνεργασία τους διέρρευσαν στο διαδίκτυο, σύμφωνα με την πρόσφατη συνέντευξη του παραγωγού του κομματιού «J White Did it». Η διαρροή έγινε τον Οκτώβριο του 2017 από τον υπεύθυνο του mix, Michael Ashby, όταν άθελά του μοιράστηκε ένα sreenshot της οθόνης του υπολογιστή του σε instagram story του. Στην φωτογραφία φαινόταν ξεκάθαρα ένας φάκελος με τίτλο «Cardi B ft Beyonce demo»!

Οι δύο επιτυχημένες τραγουδίστριες ήθελαν η συνεργασία τους να είναι έκπληξη και μετά την διαρροή αποφάσισαν την ακύρωση της όλης προσπάθειας! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τίτλος του τραγουδιού ήταν “Wet”!

Καλό είναι να μην γίνονται αυτά!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *