Η Camila Cabello είχε απορρίψει τη συμμετοχή της στο “Senorita”!

Η Camila Cabello είχε απορρίψει τη συμμετοχή της στο “Senorita”

Μπορείς να φανταστείς κάποια άλλη τραγουδίστρια στη θέση της;

Το “Senorita” είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα top τραγούδια του 2019. Κι όμως, αυτή η επιτυχία θα μπορούσε να μην είχε δημιουργηθεί ποτέ εάν η Camila Cabello δεν άλλαζε γνώμη για την συμμετοχή της.

Όσο η Camila είχε το ρόλο του“opening act” στην περιοδεία της Taylor Swift, δέχτηκε πρόταση από τον Shawn Mendes για να συμμετάσχει στο ντουέτο που ετοίμαζε. Η διάσημη τραγουδίστρια αρνήθηκε, καθώς είχε καιρό να μπει σε studio και δεν αισθανόταν έτοιμη για κάτι καινούργιο.

Ωστόσο, όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της στο περιοδικό ELLE, δεν μπορούσε να βγάλει τη συγκεκριμένη μελωδία από το μυαλό της κι έτσι μερικούς μήνες μετά επικοινώνησε ξανά με τον Καναδό καλλιτέχνη, ώστε να του πει το πολυπόθητο «ναι». Όμως, ο Mendes είχε αλλάξει γνώμη και δεν ήθελε πια να κυκλοφορήσει αυτό το τραγούδι.

Για 8 μήνες οι δύο καλλιτέχνες συζητούσαν εάν πρέπει να το κάνουν, μέχρι που πήραν την κοινή απόφαση να μπουν στο studio και να μας χαρίσουν όχι μόνο ένα άκρως ερωτικό ντουέτο, αλλά και ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της φετινής χρονιάς.

Cute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *