Η Beyonce ετοιμάζει ένα “δώρο” για τους fans της ταινίας «The Lion King»

The Lion King

Η διάσημη super star θα κυκλοφορήσει το album «The Lion King: The Gift» σε συνεργασία με πολλούς καλλιτέχνες παγκόσμιας εμβέλειας!

 

The Lion King

Μια νέα δισκογραφική δουλειά θα μας παρουσιάσει η Beyonce!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Walt Disney, η αγαπημένη τραγουδίστρια θα δημιουργήσει ένα άλμπουμ εμπνευσμένο από την ταινία «The Lion King», στην οποία πρωταγωνιστεί. Ο τίτλος του project είναι «The Lion King: The Gift» και σήμερα αποκαλύφθηκε το πρώτο τραγούδι, «Spirit», το οποίο ερμηνεύει η pop star!

Τόσο οι φαντασμαγορικές παραγωγές της Disney, όσο και η τελειομανία της Queen B υπόσχονται να χαρίσουν σε εκατομμύρια θεατές μοναδικούς ήχους. Στο άλμπουμ θα συμμετέχουν παγκόσμιας εμβέλειας καλλιτέχνες και σύμφωνα με ανάρτηση στο Instagram, οι ήχοι της Αφρικής θα πρωταγωνιστούν!

Μεταξύ άλλων η Beyonce δήλωσε: «Είναι μια νέα εμπειρία αφήγησης. Δεν ήθελα απλά να βρω μία συλλογή τραγουδιών εμπνευσμένων από την ταινία, ήθελα να κάνω περισσότερα. Είναι επηρεασμένο από τα πάντα, από R&B, pop, hip hop και Afro Beat.» και συμπλήρωσε «Ήθελα να βάλω τον καθένα στο δικό του ταξίδι για να συνδεθεί με την ιστορία. […] Η αυθεντικότητα και η καρδιά ήταν σημαντικά για μένα».

Για περισσότερα μουσικά νέα συντονίσου στο Instagram account του MAD TV!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *