Η Amstel Radler έκανε τα λεμόνια… μόδα!

Μία ξεχωριστή χορηγία στην 21η Διεθνή Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week.

 

Αθήνα, 6 Απριλίου 2017. Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση γεμάτη… λεμόνια, η Amstel Radler ξεχώρισε στην Athens Xclusive Designers Week, επιβραβεύοντας το ταλέντο των νέων δημιουργών τιμώντας τους με τα New Designers Awards, αλλά και με ένα πρωτοεμφανιζόμενο βραβείο κοινού!

Πιο συγκεκριμένα, η υ κέρδισε το βραβείο BEST NEW DESIGNER, ο Ιωάννης Ρουμελιώτης το BEST TRENDSETTER, ενώ στον Στέφανο Χρυσάφη απονεμήθηκε το BEST CATWALK! Ο τελευταίος, μαζί με τη fashion blogger Λαβίνια Σταθάκη (DRUMS OF FASHION), κέρδισαν και το βραβείο κοινού FASHION REFRESHMENT AWARD, για τη δημιουργία που σχεδίασαν αντλώντας έμπνευση από τα… λεμόνια της Amstel Radler. Τους νικητές ανάδειξε το κοινό ψηφίζοντας στην pop up digital πλατφόρμα whenyoulifegivesyoulemons.gr.

Η Amstel Radler όμως δεν έμεινε εκεί, Κατά την διάρκεια της εβδομάδας, η πιο δροσιστική μπύρα έκανε και η ίδια μια νέα, ανατρεπτική εμφάνιση, αφού για πρώτη φορά παρουσιάστηκε η νέα δροσιστική Amstel Radler με Ginger & Lime, χαρίζοντας τη χαρακτηριστική πιπεράτη και γλυκιά γεύση της σε όλους τους καλεσμένους!

Σε ένα show γεμάτο Amstel Radler, fashion designers, fashion bloggers, και φυσικά πολλά λεμόνια σε απολαυστικές δημιουργίες γεμάτες φαντασία, το σύνθημα της Radler για την εβδομάδα μόδας βρήκε το νόημα του: «When life gives you lemons… we make fashion!» .

Η δροσιά και η φρεσκάδα θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή με την υποστήριξη της Amstel Radler! It takes two to Radler.

 

#Amstel Radler info.

Η Amstel Radler δημιουργήθηκε από το συνδυασμό της αξεπέραστης γεύσης της Amstel με τη δροσιά του χυμού από ελληνικά λεμόνια. Πίνεται παγωμένη, περιέχει μόλις 2% αλκοόλ και έχει φυσικά θολή όψη λόγω της ανάμειξης της μπίρας Amstel με το χυμό λεμονιού. Με κύριο χαρακτηριστικό τη φυσικότητα, η Amstel Radler ξεδιψάει ευχάριστα με την διπλά δροσιστική και διπλά απολαυστική της γεύση!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *