Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: “Δεν υπάρχει σοβαρό concept πίσω από το Power Of Love” #PowerOfLoveGR

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε το bachelor party της

 

Ωστόσο πριν μιλήσει για το Power Of Love μίλησε για το My Style Rocks για το γεγονός πως θα έπρεπε να είχε κερδίσει.

“Ναι, χωρίς να θεωρώ ότι δεν άξιζαν τα κορίτσια. Θα άξιζα, γιατί όλο αυτό είναι ένα πακέτο, δεν είναι ούτε μόνο η εμφάνιση ούτε μόνο ο χαρακτήρας.” είπε το μοντέλο που στα μέσα Ιουνίου θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας (δες εδώ ποιοι θα είναι οι κουμπάροι στον γάμο της).

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μιλάει για το Power Of Love

Στην συνέχεια μίλησε για το ριάλιτι αγάπης του ΣKAI το Power Of Love δηλώνοντας πως δεν έχει σοβαρό concept!

“Τα έχω δει πολύ λίγο από περιέργεια, επειδή έχω ακούσει ότι σχολιάζονται. Δεν μου έχουν κρατήσει το ενδιαφέρον όμως, γιατί δεν θεωρώ ότι υπάρχει ένα σοβαρό concept πίσω απ’ αυτό, γίνεται χαβαλές για να γίνεται.” ενώ ολοκλήρωσε μιλώντας για τους παίκτες πως μπήκαν για να πάρουν περισσότερους followers παρά για να βρουν την αγάπη!

“Εννοείται ότι μπήκαν για να πάρουν περισσότερους followers, επειδή έγινε μία απότομη μόδα με τα realities. Για το «Survivor» και το «My Style Rocks» ήταν ρίσκο, δεν ξέραμε αν θα πάνε καλά ή όχι. Τα realities που ακολούθησαν ήξεραν ότι αυτή είναι η τάση, οπότε πήγαιναν εκ του ασφαλούς. Ήξεραν ότι μόνο θα κερδίσουν απ’ αυτό, ενώ οι υπόλοιποι μπορεί απλά να χάναμε τον χρόνο μας.” δήλωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *