Οι 10 έξυπνοι τρόποι για να στολίσετε ένα σπίτι μικρότερο από 60 τ.μ.

 

 

7. Περιορίστε τον στολισμό στο τραπέζι

Αντί για τραπεζομάντηλο με Αγιους Βασιλίδες, διαλέξτε ένα λευκό και στολίστε το με μερικά λευκά κεριά διαφόρων μεγεθών, τα οποία θα τοποθετήσετε όλα μαζί στο κέντρο. Αν σας παίρνει ο χώρος, προσθέστε και μερικά πράσινα κλαδιά.

 

8. Μπαλόνια στο ταβάνι

Σε αυτή την περίπτωση δεν κάνετε τίποτα στο υπόλοιπο σπίτι. Με μια δεκαριά μπαλόνια όμως τα οποία θα βρίσκονται στο ταβάνι, θα σκαρώσετε έναν στολισμό που θα μείνει αξέχαστος σε όλους τους καλεσμένους σας.

 

10 πόλεις «μαγεία» που γιορτάζουν τα Χριστούγεννα όπως πουθενά αλλού

 

9. Στήστε το μπουφέ μακριά από τα καθίσματα

Αν δεν έχετε χώρο για να καθίσουν όλοι, μην σερβίρετε τις λιχουδιές που ετοιμάσατε σε σημεία όπου κάθονται οι καλεσμένοι σας. Ο λόγος είναι απλός: όσοι πρόλαβαν από την αρχή να καθίσουν, δεν θα σηκωθούν ποτέ και οι υπόλοιποι θα ξεροσταλιάζουν όρθιοι. Φροντίστε λοιπόν να σηκώνονται για να γεμίσουν το πιάτο τους κι έτσι να υπάρχει κινητικότητα στον χώρο.

 

10. Στολίδια πολλαπλών χρήσεων

Τα μικρά σπίτια μοιάζουν με κουκλόσπιτα από τη φύση τους. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτόν τον χαρακτήρα τους. Στολίστε με παιχνίδια το τραπέζι, χρησιμοποιήστε ένα ριχτάρι σε έντονο χρώμα αντί για τραπεζομάντιλο, σερβίρετε σε διαφορετικά μεταξύ τους σερβίτσια. Ετσι όλοι θα σχολιάζουν τη διακόσμησή σας και θα ζηλεύουν το χαλαρό γιορτινό στυλ που επινοήσατε.

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *