Πιλότος ζήτησε από τους επιβάτες να δούνε την ταινία “Hustlers”

Πιλότος ζήτησε από τους επιβάτες να δούνε την ταινία "Hustlers"

Ήταν απαίτηση ενός θαυμαστή της JLo για να γιορτάσει την υποψηφιότητα της ταινίας στα Golden Globes.

https://twitter.com/JLo/status/1204190895505125378

H χθεσινή πτήση από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες είχε αρκετό ενδιαφέρον. Ο καλλιτεχνικός συντάκτης του περιοδικού MEL MAGAZINE και προφανώς μεγάλος θαυμαστής της Jennifer Lopez, Joseph Longo δημοσίευσε ένα Tweet λίγο πριν την απογείωση, λέγοντας πως για να γιορτάσει την υποψηφιότητα της ταινίας HUSTLERS στα GOLDEN GLOBES, θα βεβαιωθεί πως όλοι οι επιβάτες θα δούνε την ταινία εν πτήσει.

Ζήτησε μέσω Twitter από την αεροπορική εταιρεία να κάνει την ανακοίνωση στους επιβάτες ο ίδιος, λέγοντας πως είναι σίγουρος ότι ανάμεσα στους επιβάτες βρίσκονται και ψηφοφόροι των OSCARS.

Και όντως, λίγα λεπτά αργότερα ο πιλότος ανακοινώνει στους επιβάτες, ότι ένας από τους επιβάτες έχει ένα αίτημα και τους εξηγεί πως θα ήθελε να στηρίξουν την ταινία παρακολουθώντας την, κλείνοντας με την ευχή η Jenifer Lopez να κερδίσει και το OSCAR.

Η αναφορά του πιλότου έλεγε βέβαια πως ο Joseph Longo είναι χορευτής της Jennifer Lopez παρεξηγώντας κάπως το Tweet του δημοσιογράφου, ο οποίος αμέσως το ξεκαθάρισε στα social media.

H Jennifer Lopez έλαβε γνώση του περιστατικού άμεσα και χωρίς να την ενδιαφέρει η παρεξήγηση για το θέμα του χορευτή, δημοσίευσε τον ενθουσιασμό της για αυτή την κίνηση και την υποστήριξη τόσο του δημοσιογράφου όσο και των επιβατών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *