Η Halsey και ο G-Eazy χώρισαν μετά από 1 χρόνο σχέσης 💔

Halsey και ο G-Eazy χώρισαν

Η τραγουδίστρια δεν αποκάλυψε τον λόγο που χωρίζουν αλλά υπάρχουν πολλές φήμες ότι ο χωρισμός δεν ήταν πολύ ομαλός.

Αυτό γιατί η Halsey διέγραψε πριν λίγες μέρες σχεδόν όλες τις φωτογραφίες της με τον G-Eazy στο Instagram ενώ ανέβασε μια φωτογραφία με μια πολύ ύποπτη λεζάντα.

“Κανονικά κρατάω τέτοια πράγματα κρυφά αλλά με το πόσο δημόσια ήταν η σχέση, πιστεύω ότι πρέπει να ενημερώσω τους φαν μου. Ο G-Eazy και εγώ αποφασίσαμε να περάσουμε λίγο χρόνο χωριστά. Ανυπομονώ να συνεχίσω να αφιερώνω τον χρόνο μου στον εαυτό μου, την καριέρα μου και την υπόλοιπη περιοδεία μου. Του εύχομαι τα καλύτερα.” έγραψε στο Instagram story της η Halsey.

Halsey και ο G-Eazy χώρισαν

Λίγες ώρες πριν ανεβάσει την παραπάνω ανακοίνωση, η Halsey ανέβασε μια φωτογραφία με το σκύλο της και η λεζάντα κίνησε πολλές υποψίες.

Συγκεκριμένα, η Halsey έγραψε: “kiss my dog on the forehead and then kiss ur ass goodbye ✅” που είναι μια παραλλαγή ενός στίχου του Drake από το καινούριο του τραγούδι “8 out of 10” (ο πραγματικός στίχος είναι: “Kiss my son on the forehead then kiss your ass goodbye”).

kiss my dog on the forehead and then kiss ur ass goodbye ✅

A post shared by halsey (@iamhalsey) on

Από την άλλη, ο G-Eazy δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο και δεν έχει διαγράψει καμία φωτογραφία του με την Halsey από το Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *