H ταλαιπωρία της Δέσποινας Βανδή

Αυτή ήταν πραγματική Οδύσσεια! Η Δέσποινα Βανδή γυρίζει την Ελλάδα στο πλαίσιο των συναυλιών της, μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη και τον Μηδενιστή. Η τελευταία της εμφάνιση ήταν στη Λήμνο, το ταξίδι της όμως στο νησί δεν ήταν καθόλου εύκολο. Αντιθέτως, κράτησε αμέτρητες ώρες. Η τραγουδίστρια περιέγραψε την ταλαιπωρία της αυτή στο facebook. Φέτος, μας έχει συνηθίσει σε λεπτομερείς περιγραφές, μιας και είναι από τις λίγες τραγουδίστριες που δεν χρησιμοποιούν τα social media μόνο για να ανεβάζουν φωτογραφίες τους!

«Προχθές το βράδυ στην πλατεία του χωριού Τσιμανδρια στην ταβέρνα του Μερακλή με πλησίασε μια ευγενική κυρία με λίγο περίεργη προφορά στα Ελληνικά και μου ζήτησε να βγούμε μια φωτογραφία! Ρώτησα από περιέργεια από που είναι και μου απάντησε ότι είχε έρθει από την Αυστραλία και πιο συγκεκριμένα από το Sidney για διακοπές! Της είπα χαμογελώντας ότι όσες ώρες έκανε εκείνη να φτάσει από το σπίτι της εδώ άλλες τόσες έκανα κι εγώ! Μια μικρή Οδύσσεια ήταν το ταξίδι αυτό μιας και αποφάσισα να πάω από τη Θεσσαλονίκη με ένα καράβι που δεν έφυγε ποτέ! Για να μη μακρηγορώ με βαρετές λεπτομέρειες, έφτασα στο νησί μετά από 24 ώρες! Θα μπορούσα δηλαδή να είχα πάει και πιο νότια του Sidney! Έφυγα από το σπίτι μου στις 17:00 και έφτασα στη Λήμνο την άλλη μέρα στις 21:00».

«Η θέα του φωτισμένου Άι- Νικόλα ψηλά στο βράχο απέναντι από το λιμάνι ήρθε και πήρε αμέσως όλη την ταλαιπωρία από πάνω μου! Βράδυ, η γη να μυρίζει τόσο ωραία και εμείς με κατεύθυνση το Μουδρο να φλυαρούμε από χαρά που φτάσαμε! Τις επόμενες μέρες και μετά από την πολύ όμορφη συναυλία μας στο λιμάνι του Μουδρου ανακαλύπτω τις ομορφιές του νησιού! Τελικά δεν ήξερα τίποτα για τη Λήμνο. Έχει πάρα πολλές παραλίες με άμμο και υπέροχα νερά! Επισκέπτομαι την Πολιοχνη και το αρχαίο θέατρο της Ηφαιστιας! Τα χωριά Κοντια, Παλιό Πεδινο, Βάρος Ατσικι(έβαλα και το χωριό σου Τάσο να μη λες)! Πετροχτιστα!

Ξέρατε εσείς ότι η Δημοκρατία λένε ότι γεννήθηκε εδώ; Αυτός ο τόπος έχει πολλά να δεις και πολύ καλή ενέργεια και πολύ φιλόξενους ανθρώπους! Αν επισκεφτείτε τη Λήμνο πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε τα τυριά Καλαθάκι και Μελιχλωρο που είναι ντόπια! Εκτός από όλα τα άλλα! Κι όλα αυτά τα έμαθα από τους Λημνιούς εν δράσει που μου μιλούσαν με τόση αγάπη για το νησί και τις δραστηριότητες τους μέσω του Φεστιβάλ που οργανώνουν δυο χρόνια τώρα! Ένα έχω να σας πω! Ήρθα για δυο μέρες κι έκατσα άλλες τέσσερις! Λέτε ο Όμηρος να είχε δίκιο; Λήμνος “Η πιο αγαπημένη από όλες τις στεριές”. Εγώ πάντως θέλω να ξανάρθω!».

Απόλυτα περιγραφική η τραγουδίστρια, μάλλον αποζημίωσε τους ντόπιους με την διαφήμιση που έκανε στο νησί!

Διαβάστε ακόμα:

Η Δέσποινα Βανδή μιλάει στην κόρη της για τον Οδυσσέα Ελύτη και τον Λευτέρη Παπαδόπουλο

Δείτε την Δέσποινα Βανδή μόλις ξυπνάει…πριν πιεί καφέ!

Δείτε την Δέσποινα Βανδή -super κορμί- με μαγιώ!

Όλα αλλάζουν / Δέσποινα Βανδή (Mad VMA 2014 by Airfasttickets)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *