H Ειρήνη Παπαδοπούλου μιλάει για τον αποχωρισμό που την πόνεσε, τον γάμο και τον Παντελή Παντελίδη

Το κορίτσι με τα καστανά σγουρά μαλλιά, τα εκφραστικά μάτια και τους άψογους κοιλιακούς συστήθηκε στο κοινό πριν από επτά χρόνια μέσα από το παιχνίδι X-Factor. Η αυστηρή κρι­τική που της ασκούσε ο Γιώργος Θεο­φάνους είχε γίνει θέμα συζήτησης, αλλά η νεαρή τραγουδίστρια με το λιο­νταρίσιο πείσμα δεν το έβαζε κάτω. Αλήθεια, οι δρόμοι τους έχουν δια­σταυρωθεί ξανά; «Γιατί να μιλάω για τον κάθε Χ που μπορεί να μην τον νοιάζω; Αν δεν σου είμαι αρεστή εγώ μία, εσύ δεν μου είσαι επί δέκα και αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργώ γενικά στη ζωή μου. Άρα δεν βρίσκω ουσία να ανα­φερθώ σε αυτό το κομμάτι. Βρίσκομαι σε μια δημιουργική φάση και έχω άλλα πρόσωπα για τα οποία μπορώ να σου μιλήσω» αναφέρει. Αντιλαμβάνομαι πως θέλει να μπει τελεία σε εκείνη τη χρονική περίοδο, καθώς έχουν περάσει αρκετά χρόνια, όμως επιμένω.

Θυμά­μαι πως ήταν από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα του παιχνιδιού, έπειτα ήρθαν συνεργασίες με μεγάλα ονόματα, με­ταξύ των οποίων είναι οι Αντώνης Ρέ­μος, Πέγκυ Ζήνα, Γιώργος Μαζωνάκης, Πάολα, Νίκος Βέρτης, Πάνος Κιάμος, αλλά άργησε να μπει στη δισκογραφία. Ποια είναι η απάντησή της; «Δεν ξέρω, όλο αυτό είναι μια κόντρα. Ήμουν ο στόχος που πυροβολούσαν, το αδύ­ναμο παιδί, όμως όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω σταματήσει να δουλεύω. Νιώθω πολύ καλά με τις συνεργασίες μου, αυτή είναι η προίκα μου προς το παρόν και ελπίζω να αποκτήσω και δι­σκογραφική προίκα. Μετά το παιχνίδι ξεκίνησαν οι μεγάλες συνεργασίες» παραδέχεται.

Το καλοκαίρι βρίσκεται σε περιοδεία με τον Παντελή Παντελίδη, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το νέο της έρωτα, καθώς το τραγούδι της «Ο καινούριος έρωτάς σου» φέρει την υπογραφή του. Νιώθει σιγουριά για τη δισκογραφική τους συνεργασία, καθώς ο Παντελίδης μετράει αρκετά σουξέ; «Ποτέ δεν μπο­ρείς να είσαι σίγουρος, γιατί όλα αυτά είναι λίγο απρόοπτα, όπως έχει δείξει η ζωή. Επειδή, ευτυχώς, έχω περάσει από όλες τις φάσεις στη ζωή μου, δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι πριν το βιώσω. Πάντως, στην περιοδεία, που είναι μαζί και η Τάμτα, γελάμε πολύ. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά για μένα είναι σημαντικό να βρί­σκομαι σε ένα περιβάλλον όπου περ­νάω καλά. Αν το backstage δεν με γεμίζει, αυτό αντανακλάται στη σκηνή. Δυστυχώς, δεν μπορώ να τα διαχω­ρίσω» λέει με χαμόγελο.

eirini papadopoulou

Όση ώρα συζητάμε είναι χαμογελα­στή και εκφραστική. Όταν όμως η συ­ζήτηση φτάνει στο μεγαλύτερο αδελφό της, τότε το βλέμμα της αλλάζει και γίνεται κάπως μελαγχολικό. «Πριν από περίπου τριάμισι χρόνια μετακόμισε με την οικογένειά του στο Βερολίνο. Ήταν δύσκολος ο αποχωρισμός και με πό­νεσε πολύ που αποχωρίστηκα τον ανι­ψιό μου, τον Μάξιμο. Φυσικά, ήταν δύσκολο και για τους γονείς μου, που δεν μπορούν να δουν το εγγόνι τους, αλλά ευελπιστώ πως θα φτιάξουν τα πράγματα και θα μπορούμε να είμαστε και πάλι όλοι μαζί. Ευτυχώς, τον από­λαυσα τώρα το καλοκαίρι που είχαν έρθει. Βέβαια μιλάμε μέσω skype και όταν μου λέει “μου λείπεις”, λιώνω» εξομολογείται.

Με αφορμή την αγάπη που νιώθει για τον ανιψιό της, αναρωτιέμαι αν θέλει να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, καθώς διατηρεί πολύχρονη σχέση με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη. «Δεν ήμουν ποτέ από τα κορίτσια που ονειρεύονται το γάμο και τι νυφικό θα βάλουν. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν επι­θυμώ να συμβεί, απλά με νοιάζει περισ­σότερο η ουσία των πραγμάτων. Για μένα ουσία έχει να είμαι σίγουρη για τον άνθρωπό μου, να πάρουμε την ευλογία από την εκκλησία και να μοιραστούμε τη χαρά μας με ανθρώπους που μας αγαπάνε πραγματικά. Θυμάμαι πως όταν ήμουν μικρή πήγαινα με τους γο­νείς μου σε γάμους, όπου οι καλεσμένοι σχολίαζαν τα πάντα και μου γυρνούσε το μάτι. Εξάλλου, αν είσαι σίγουρος για τον άνθρωπό σου, δεν σε νοιάζει να πα­ντρευτείτε και μόνοι σας. Προτιμώ τα αυθόρμητα. Σίγουρα έχουμε συζητήσει το θέμα, αλλά όταν το νιώσουν έντονα και οι δύο, θα γίνει σαν φυσική εξέλιξη… Δεν μου αρέσει να το ζυγίζουμε, ας το αφήσουμε ως φυσική εξέλιξη των πραγ­μάτων, μη χάσουμε τη μαγεία» λέει στο περιοδικό People.

Διαβάστε ακόμα:

 Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μιλάει για όλα: Ο χωρισμός των γονιών της, η απιστία και τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Παρουσιαστής “μαρτυράει” την Angelina Jolie: «Μου είπε κάποτε μέσα σε ένα ασανσέρ πως είναι ξαναμμένη»

Βανδή-Μαρτάκης πίνουν μια ρακή πριν τη συναυλία τους!

Δείτε την Ελευθερία Ελευθερίου πιο sexy από ποτέ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *