H δήλωση του Ηλία Βρεττού που συζητήθηκε: «Αισθάνομαι τυχερός που χώρισα με την Αραβανή»

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Αγορά» παραχώρησε ο Ηλίας Βρεττός και μιλά για τις φήμες που τον θέλουν να είναι ερωτευμένος ξανά με το μοντέλο Φελίσια Λαπάτη, πως αισθάνεται που χώρισε με την Ευαγγελία Αραβανή.

 

Πώς είσαι αυτή την περίοδο;
Εξαιρετικά! Το νέο τραγούδι μου «Όλα τα ξέρω» κυκλοφορεί από την Cobalt Music και έχει αγαπηθεί από τον κόσμο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Γιάννη Ιερεμία και στο Γρηγόρη Βαξεβανέλη για τη μουσική και τον στίχο αντίστοιχα και στον Κάρολο Αρτεμιάδη για ένα από τα καλύτερα video clips μου. Αυτό που ζω κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Messiah είναι ό,τι πιο επιτυχημένο έχω κάνει μέχρι στιγμής.

Το κομμάτι σου μιλά για την προδοσία. Την έχεις βιώσει;
Εννοείται. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει ζήσει έστω και λίγο κάτι από αυτά που περιγράφει το τραγούδι. Κι όταν το έχεις βιώσει, το εκφράζεις κιόλας πιο εύκολα.

 

Δείτε την αντίδραση του Ηλία Βρεττού στις προσωπικές ερωτήσεις του Μάρκου Σεφερλή;

 

Πώς τιμώρησες την πρώην σου;
Έχει συμβεί στο παρελθόν να πάρω την εκδίκησή μου αρκετό καιρό αργότερα, δεν ήταν όμως κάτι που με γέμισε. Θα πω ψέματα αν πω ότι δεν μου έδωσε ευχαρίστηση, όχι όμως όση ευχαρίστηση πίστευα ότι θα έπαιρνα. Εκεί συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι εκδικητικός άνθρωπος. Οτιδήποτε κάνουμε στη ζωή μας, καλό ή κακό, έχει έναν μαγικό τρόπο το σύμπαν να μας το επιστρέφει.

Εσύ έχεις προδώσει σχέση σου;
Δεν αισθάνομαι περήφανος, αλλά έχει συμβεί.

Της το είπες, χώρισες;
Είμαι «σχεσάκιας» και δίνω πολλές ευκαιρίες στη σχέση μου. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα τελειώσει κάτι εν βρασμώ ψυχής, χωρίς να είναι σίγουρος. Στο τέλος, έχω υπάρξει άπιστος. Δεν καλύπτει η σχέση τις ανάγκες σου, δεν έχεις και τη δύναμη να χωρίσεις, είσαι πιο ευάλωτος και γίνεται το «κακό».

Τελικά γιατί χώρισες από την Ευαγγελία Αραβανή;
Εχει περάσει τόσο πολύ πίσω μου όλο αυτό, που δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε αυτή τη στιγμή.

Πιστεύεις ότι ο χωρισμός, σου έκανε καλό;
Αδιαμφισβήτητα. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που συνέβη. Έγινε την κατάλληλη στιγμή.

Εχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες που σε δείχνουν να διασκεδάζεις με την Φελίσια Λαπάτη. Τι συμβαίνει;
Η Φελίτια πρωταγωνίστησε στο video clip του νέου τραγουδιού μου. Οτιδήποτε απεικονίζεται και γράφεται είναι φουσκωμένο και υπερδιογκωμένο. Ειλικρινά, δεν αισθάνομαι την ανάγκη να επιβεβαιώνω ή να διαψεύδω οτιδήποτε βγαίνει προς τα έξω, ούτε να προβληθώ μέσω μιας σχέσης, ενός δεσμού, μιας ίντριγκας. Έχω επιλέξει να κρατάω τη ζωή μου για μένα και να μην παίρνω θέση .

Είσαι σε φάση αποκατάστασης;
Εννοούμε γάμος. Δεν το έχω βάλει στο πρόγραμμα, αλλά είμαι ανοιχτός σε νέες εμπειρίες. Τώρα, αν αυτό οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας.

Είσαι παρορμητικός στον έρωτα;
Αυτή είναι η ουσία του έρωτα. Όποιος δεν είναι, δεν είναι και ερωτευμένος.

Με το που χώρισες έφυγες για Αμερική με τον παραγωγό αισθησιακών ταινιών Δημήτρη Σειρηνάκη.
Ο Δημήτρης είναι φίλος καλός μου φίλος και γνωριζόμαστε χρόνια. Ηταν όνειρό μου αυτό το ταξίδι. Μαζευτήκαμε μια μεγάλη αντροπαρέα και περάσαμε τέλεια. Ζήσαμε υπέροχες στιγμές, είδαμε το μεγαλείο της Αμερικής και το ατελείωτο πάρτι του Λας Βέγκας. Δεν μπορώ όμως να σου πω περισσότερα γιατί, όπως λένε και οι ντόπιοι, ό,τι γίνεται στο Λας Βέγκας, μένει στο Λας Βέγκας (γέλια).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *