Γνωστός στιχουργός καρφώνει το The Voice Kids: “Εκμετάλλευση σαν την παιδική εργασία”

Με τεράστια διαδρομή στο ελληνικό τραγούδι, έχει σίγουρα άποψη και τεράστια εμπειρία. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, ανάμεσά τους ο Τόλης Βοσκόπουλος, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Πέγκυ Ζήνα, η Πάολα, ο Γιάννης Πάριος και άλλοι πολλοί.

Ο Ηλίας Φιλίππου θέλησε να εκφράσει τη γνώμη του για το νέο show του ΑΝΤ1, The Voice Kids, η οποία είναι ενάντια στο παιχνίδι ,για αυτό έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

ilias

 

«Χωρίς να είμαι συντηρητικός και κολλημένος, είμαι εναντιωμένος με το The Voice Kids, καθώς και με όλους τους καλλιτεχνικούς διαγωνισμούς για παιδιά. Το θεωρώ μια μορφή εκμετάλλευσης σαν την παιδική εργασία. Πρώτον θεωρώ ότι καίγεται όταν βγει ένα παιδί σ’ αυτόν τον χώρο από νωρίς και σπάνια κάνει καριέρα μετά στην ηλικία που πρέπει. Επίσης, με την παιδοφιλία που υπάρχει γύρω μας, είναι πολύ επικίνδυνο για ένα παιδί να εκτίθεται σε τόσους κινδύνους. Ας κάνουν λίγο υπομονή, αξιοποιώντας το χρόνο για να εμπλουτίσουν περισσότερο τις γνώσεις και το ταλέντο τους κι ας βγουν μετά τα 18 στο κουρμπέτι…»..

Διαβάστε ακόμα:

Τραγουδίστρια του «The Voice» αποκάλυψε πως ο Λούκας Γιώρκας την παράτησε για την Ράπτη

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *