Γνωρίστε τα Nokia 7 Plus και Nokia 6, τα ολοκαίνουρια αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας smartphones της Nokia!

Η HMD Global παρουσιάζει τα νέα smartphone της Nokia

«Καθαρό», ασφαλές και πάντα ενημερωμένο Android, σε μια μοναδική γκάμα smartphones που πιστοποιείται στο πρόγραμμα Android One.

 

Η HMD Global, ο αντιπρόσωπος των κινητών Nokia, παρουσιάζει τα νέα smartphone της Nokia!

Παρέχοντας όλη την τεχνογνωσία που περιμένει κάποιος από ένα κινητό Nokia, κάθε νέο smartphone προσφέρει την σταθερότητα και την αξιοπιστία ως στάνταρ, με τη γκάμα να θέτει νέα σημεία αναφοράς στο hardware και το σχεδιασμό.

Υλοποιώντας την υπόσχεσή της για μια «καθαρή», έξυπνη, ασφαλή και ενημερωμένη εμπειρία Android, κάθε κινητό θα παραμείνει ενημερωμένο ​​στο πέρασμα του χρόνου, με τις τελευταίες καινοτομίες που υποστηρίζονται από την τεχνητή νοημοσύνη (AI), και τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα ασφάλειας από την Google.

Η HMD Global παρουσιάζει τα νέα smartphone της Nokia

Με μια «καθαρή» εγκατάσταση Android, τα smartphones της Nokia είναι απαλλαγμένα από περιττές προσθήκες στο λειτουργικό τους περιβάλλον (UI) ή από κρυφές διαδικασίες, που θα επιβαρύνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ή θα επιβραδύνουν τη συσκευή, με αποτέλεσμα να μπορείτε να απολαμβάνετε το νέο σας κινητό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Κάθε ένα από τα νέα κινητά έρχεται με έναν περιορισμένο αριθμό προεγκατεστημένων εφαρμογών, έτσι ώστε να έχετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης, καθώς και τις τελευταίες καινοτομίες που σας βοηθούν να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά.

Η HMD Global παρουσιάζει τα νέα smartphone της Nokia

Με το Android Oreo™ προεγκατεστημένο στις συσκευές, μπορείτε να απολαύσετε τις πιο πρόσφατες λειτουργίες, όπως το Picture-in-Picture για ταυτόχρονη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών, το Android Instant Apps για να ανοίξετε και να τρέξετε εφαρμογές σε χρόνο μηδέν, 60 φανταστικά νέα emojis και λειτουργίες μεγιστοποίησης της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, όπως ο περιορισμός της χρήσης εφαρμογών στο παρασκήνιο.

Τα νέα smartphones της Nokia – το Nokia 7 Pus, και το νέο Nokia 6 – προστέθηκαν στην οικογένεια Android One, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία λογισμικού υψηλής ποιότητας σχεδιασμένη από την Google.

Γνωρίστε τα:

Nokia 7 Plus

Η «ναυαρχίδα» ήρωας για όλους:

Φτιαγμένο για δημιουργούς, το Nokia 7 Plus διαθέτει την οθόνη, τη δύναμη, το σχεδιασμό και τις λειτουργίες για να προσφέρει ένα εκπληκτικό περιεχόμενο.

Η HMD Global παρουσιάζει τα νέα smartphone της Nokia

Το Nokia 7 Plus καταγράφει τις στιγμές μας σε φωτογραφίες που είναι σαν αληθινές με τη χρήση καινοτόμου οπτικού hardware και ειδικών αλγόριθμων απεικόνισης!

Με ενισχυμένο σύστημα Dual-Sight, οι διπλοί πίσω αισθητήρες με φακούς ZEISS συνδυάζουν μια εξαιρετικά ευαίσθητη βασική κάμερα 12MP ευρείας γωνίας για τέλεια απόδοση τόσο σε συνθήκες χαμηλού όσο και σε εξαιρετικά έντονου φωτισμού και μια δευτερεύουσα κάμερα 13MP που προσφέρει 2x οπτικό ζουμ όταν θέλετε να «βρεθείτε» πιο κοντά. Παράλληλα, το Nokia 7 Plus υποστηρίζεται από τον πανίσχυρο επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon ™ 660 και προσφέρει εκπληκτική διάρκεια ζωής μπαταρίας 2 ημερών!

Η HMD Global παρουσιάζει τα νέα smartphone της Nokia

 

Η όμορφα καμπυλωμένη πίσω επιφάνειά του και οι λεπτές άκρες προσφέρουν μια εμπειρία μεγάλης οθόνης σε ένα προσεγμένο και κομψό συνολο. Η ζωηρή οθόνη 6 ιντσών 18:9 Full HD+ κάνει το Nokia 7 Plus ιδανικό για διαδικτυακή περιήγηση, ατέλειωτη χρήση στα social media, παιχνίδια και ψυχαγωγία, με προβολή περισσότερου περιεχόμενου στο ίδιο πλάτος που παρέχει μια παραδοσιακή συσκευή 5,5 ιντσών.

Το Nokia 7 Plus κυκλοφόρησε στις αρχές Απριλίου. Διαθέσιμο σε Μαύρο/Χάλκινο.

Το νέο Nokia 6

Το βραβευμένο κινητό της Nokia έγινε ακόμα καλύτερο:

Χάρη στην επιτυχία του προκάτοχού του, το νέο Nokia 6 προσφέρει ακόμα πιο ισχυρή απόδοση και εξαιρετικά νέα χαρακτηριστικά σε ένα πιο συμπαγές και ανθεκτικό «σώμα».

Η HMD Global παρουσιάζει τα νέα smartphone της Nokia

Ταχύτερο περισσότερο από 60% από τον βραβευμένο προκάτοχό του, με ενσωματωμένη τη δυνατότητα Dual-Sight, φακούς ZEISS, γρήγορη φόρτιση Type-C, πιο συμπαγή αναλογία οθόνης-σώματος, μοναδικό ήχο Nokia και «καθαρό», ασφαλές και ενημερωμένο Android Oreo ™.

Το νέο Nokia 6 πηγαίνει την ακρίβεια της επεξεργασίας του πρωτοτύπου μοντέλου στο επόμενο επίπεδο, προσφέροντας ένα ενιαίο «σώμα» κατασκευασμένο από ένα συμπαγές κομμάτι αλουμινίου σειράς 6000, που πέρασε μια 11ωρη διαδικασία ανοδίωσης και στίλβωσης. Και συνδυάζοντας μια σμιλεμένη οθόνη 2.5D, ανθεκτική στη φθορά καθώς διαθέτει Corning® Gorilla® Glass, το συμπαγές και εκλεπτυσμένο «σώμα» του νέου Nokia 6 έχει σχεδιαστεί για να διατηρείται πάντα όμορφο.

 

Η HMD Global παρουσιάζει τα νέα smartphone της Nokia

Οι μηχανικοί μας έχουν ενσωματώσει στη συσκευή τον επεξεργαστή  Qualcomm® Snapdragon ™ 630 για γρήγορη και ομαλή απόδοση, επιτυγχάνοντας παράλληλα μια εκπληκτική διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Το νέο Nokia 6 κυκλοφόρησε στην αγορά στις αρχές Απριλίου. Διατίθεται σε τρεις χρωματικούς συνδυασμούς: μαύρο/χάλκινο, λευκό/σιδερένιο και μπλε/χρυσό με 3GB RAM / 32GB ROM.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *