Γιώργος Θεοφάνους – Ελένη Βιτάλη: Ηχογραφήθηκε το τραγούδι για τη νέα σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο»

Φωτογραφίες από την ηχογράφηση

Ένα εξαιρετικό τραγούδι θα ντύσει μουσικά τους τίτλους της πολυαναμενόμενης δραματικής σειράς «Μαύρο Ρόδο» του Mega. Συνθέτης του ομότιτλου τραγουδιού είναι ο κορυφαίος δημιουργός Γιώργος Θεοφάνους και ερμηνεύτρια η Ελένη Βιτάλη, η σπουδαία φωνή του ελληνικού λαϊκού ρεπερτορίου.

Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται για πρώτη φορά και βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες στο στούντιο για την ηχογράφηση του τραγουδιού, το οποίο αποδίδει μοναδικά τα έντονα συναισθήματα που βιώνουν οι ήρωες της σειράς και μεταφέρει την ατμόσφαιρα της ιστορίας.

Τους στίχους έγραψε η Κερασιά Ανδριανάκη, μαθήτρια του Γιώργου Θεοφάνους, η οποία επελέγη μέσα από διαγωνισμό που έκανε ο συνθέτης στο Διαδίκτυο ανάμεσα στους μαθητές του. Μάλιστα, αυτό είναι το πρώτο τραγούδι που έγραψε και θα κυκλοφορήσει.

Το τραγούδι «Μαύρο Ρόδο» θα συνοδεύεται και από μία ειδική ορχηστρική εκδοχή με τον σολίστα του κλαρίνου Βασίλη Σαλέα.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, εκτός από το τραγούδι των τίτλων, θα επενδύσει μουσικά τη σειρά «Μαύρο Ρόδο», η οποία έρχεται το φθινόπωρο στο Mega. Το σενάριο, που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη, επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός και το εκλεκτό καστ καθοδηγεί σκηνοθετικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *