Γιώργος Λιάγκας σε Ευγενία Μανωλίδου: «Πάτησέ με, βγάλε τη χολή σου!»

Πρεμιέρα έκαναν στις 15.00 η Ευγενία Μανωλίδου και Γιώργος Λιάγκας σε νέα ραδιοφωνική στέγη. Οι δυο τους ξεκίνησαν με μουσικό χαλί την 5η συμφωνία του Μπετόβεν, ενώ υποσχέθηκαν στους ακροατές τους να μείνουν συντονισμένοι γιατί μαζί τους θα χαλαρώσουν, θα ηρεμούν και θα ακούνε… ποιοτική μουσική.

Το δίδυμο των FM -στα Παραπολιτικά πλέον-αποκάλυψε ότι δεν έχει συζητήσει το ύφος που θα πάρει η εκπομπή και έκαναν μια πρώτη miniσύσκεψη on air. Από τη μία, η Ευγενία Μανωλίδου πρότεινε να κάνουν στροφή στην ποιότητα και τόνισε στον Γιώργο Λιάγκα με χιούμορ να μην την διακόπτει όταν μιλάει. «Βγάλε τη χολή σου Μανωλίδου! Αν δεν “πατάει” ο ένας στον άλλο στο ραδιόφωνο δεν έχει ενδιαφέρον», ανταπάντησε με από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια, οι δυο παρουσιαστές ρώτησαν ο ένας τον άλλον για το πώς περνούν στο σπίτι κι αν τσακώνονται με τους συζύγους τους, ενώ εξομολογήθηκαν την αντίδρασή τους όταν τους έγινε η πρόταση από τον ραδιοφωνικό σταθμό να κάνουν μαζί την εκπομπή.

«Η ζωή δεν θα είχε ενδιαφέρον αν δεν είχε ανατροπές. Το αναμενόμενο θα ήταν να μην κάνω ραδιόφωνο γιατί η μόνη εμπειρία μου ήταν παλαιότερα με τον Θέμο Αναστασιάδη. Ξεκίνησα με κάτι πιο ανάλαφρο, γιατί η ζωή μου έχει πάρει άλλη τροπή τον τελευταίο καιρό λόγω του μωρού. Ήταν το καλύτερο ξεκίνημα. Όταν με πήραν τηλέφωνο οι άνθρωποι των Παραπολιτικών και μου είπαν περί τίνος πρόκειται έμεινα ακίνητη και είπα από μέσα μου “ωχ άντε πάλι”. Πίστεψα ότι θα ήταν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία. Δεν το είπα στον Άδωνι κατευθείαν”, είπε χαρακτηριστικά η Ευγενία Μανωλίδου, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε πως η πρόταση ήταν απρόσμενη για εκείνον, δέχτηκε πρώτος και στη συνέχεια είπε το «ναι» και η μαέστρος.

Λίγο αργότερα, ο παρουσιαστής σχολίασε το tweet του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ευχήθηκε στην σύζυγό του καλή επιτυχία αποκαλώντας την «μωρό μου», επισημαίνοντας πως με κινήσεις σαν κι αυτή διαφωνεί. Έπειτα, τη ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας: «Κανένα άλλο μήνυμα πιο προσωπικό σου έχει στείλει;» με την Ευγενία Μανωλίδου να απαντά: «Μου έχει γράψει πολλά προσωπικά μηνύματα, αλλά δεν θα στα πω να σε σοκάρω».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *