Γιώργος Λιάγκας: Ό,τι χειρότερο μπορούσε να πει για την ελληνική συμμετοχή της Eurovision, το είπε!

Η Ελλάδα δεν κατάφερε να περάσει στον 61ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και τα “όργανα” ξεκίνησαν από νωρίς το Πρωί.


 

Σήμερα στο “Πρωινό” οι τόνοι ανέβηκαν, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε και οι ευθύνες μοιράστηκαν με ονόματα. Ο παρουσιαστής του Ant1 έχοντας μεγάλη πορεία στον χώρο της δημοσιογραφίας και των ΜΜΕ, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος μίλησε ανοιχτά για την επιλογή της ΕΡΤ αλλά και τραγούδι που δεν του άρεσε καθόλου μα καθόλου

Eurovision 2016: Αυτά είναι τα νούμερα τηλεθέασης του πρώτου ημιτελικού

«Δεν είναι κρίμα. Ο ελληνικός λαός το λέει “όπως στρώνεις κοιμάσαι”. Υπάρχουν ευθύνες για την ξεφτίλα. Και μιλάμε για ξεφτίλα. Κάθε χρόνο λέω την γνώμη μου και θέλω να την μπω και φέτος. Κατά αρχήν είναι ντροπή για τους πόντιους. Έχουν τεράστια παράδοση, όλη η βόρεια Ελλάδα είναι γεμάτη πόντιους, είναι ωραία φυλή, δυναμική φυλή, πολεμική φυλή και είναι ξεφτίλα για τους πόντιους όλη αυτή η ανεπιτυχέστατη μίξη του ποντιακού τραγουδιού με την ραπ. Εάν θέλεις να στείλεις ένα ποντιακό τραγούδι, στείλε ένα ποντιακό να βάλεις και ωραίους άνδρες να χορεύουν να τελειώσει η φασαρία. Αυτό το ποντιακό τραγούδι και αυτοί οι άφωνοι, μα τελείως άφωνοι. Ο μόνος που μου άρεσε ήταν ο χορευτής ο οποίος δεν είχε σχέση με όλο όλο το κλίμα», είπε με υψωμένη φωνή ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια μίλησε με σκληρά λόγια για την επιλογή της ΕΡΤ αλλά και τον κύριο Τσακνή, ο οποίος δεν ασχολήθηκε όσο θα έπρεπε φέτος με την διοργάνωση.

Δείτε το βίντεο στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *